SURVIVOR ROMANIA 2021. Cum incearca Marius Craciun si Zanni sa le destabilizeze emotionat pe fete? Maria Chitu si Elena Marin, noi REACTII in etapa Individuala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 iul 2021, 12:20
Marius Craciun si Zanni, noi intepaturi la adresa Elenei Marin si Mariei Chitu pentru a le destabiliza emotional
Sursa: Captură KANAL D

Marius Craciun, Zanni si chiar Andrei Danscalu lanseaza noi critici la adresa Elenei Marin si a Mariei Chitu la Jocurile Individuale de la Survivor Romania 2021.

Desi fiecare este acum pe cont propriu, cei sase concurenti ajungand in etapa Jocurilor Individuale care duc spre punctul culminant si anume Marea Finala Survivor Romania 2021 care isi va desemna castigatorul pe 10 iulie la ora 20:00, concurentii nu renunta la atitudinea ofensiva, mai ales baietii care nici in al doisprazecele ceas nu ezita sa le critice pe singurele femei ramase in competitie, Elena Marin si Maria Chitu.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Care este planul lui Marius Craciun si al lui Zanni pentru a le elimina pe fete din competitie

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

Marius Craciun: "Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu, in schimb la nostru este undeva, aici, la avansat." 

Zanni: "Noi suntem foarte bune, insa diferenta dintre noi si baieti sunt acele secunde...Sunt amuzante, mai frate..."

Andrei Dascalu: "Maria, daca a jucat cu cele mai slabe fete, normal ca vezi o diferenta si incerci sa te..."

Maria Chitu: "Eu spun ca nu e chiar asa, este meritul nostru ca am ajuns pana aici..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin: "Eu imi doresc sa intru cu fiecare pe teren sa le aduc acea frustrare de care ei vorbesc."

Incepe un nou JOC de IMUNITATE individuala in care atentia si concentrarea maxima sunt esentiale pentru a depasi aceasta noua zi. Energia este la cote uriase in Republica Dominicana, ambitia, hotararea si determinarea concurentilor de a ajunge in Marea Finala si a castiga premiul de 250 000 de lei pus la bataie intrece orice asteptare.

SURVIVOR ROMANIA 2021. 6 concurenti se dueleaza in etapa Jocurilor Individuale pentru a obtine un loc in Marea Finala si a castiga premiul de 250 000 de lei

Castigatorul primului joc individual este Marius Craciun care s-a luptat cu nimeni altul decat fostul sau coechipier, Andrei Dascalu, intr-o batalie epica in care el a iesit invingator si a avut astfel dreptul sa faca o nominalizare spre eliminare si aceea a fost nimeni alta decat Elena Marin care spune ca se astepta la decizia lui Marius Craciun, insa va lupta in continuare pentru a-si asigura un loc in Finala Survivor Romania 2021: "Știam și mă așteptam.

Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea și ce final vom avea. Trebuie să demonstrăm și publicul este cel care decide." a spus Elena Marin. Urmareste o noua zi de foc la Survivor Romania 2021 in care va incepe un nou Joc Individual la finalul caruia vom avea un castigator care va face o noua nominalizare spre eliminare.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Au mai ramas 9 zile de foc in care Maria Chitu, Albert Oprea, Elena Marin, Marius Craciun si Zanni isi vor testa limitele si fiecare va lupta sa prinda un loc in Marea Finala. Jocurile Individuale au un grad de dificultate foarte mare, iar atentia si concenutarea sunt doua dintre atuurile care ii diferentiaza pe noile trasee. Cei sase sunt mai determinati ca niciodata sa castige trofeul Survivor Romania 2021 si sa plece acasa cu premiul in valoare de 250 000 de lei.