ELIMINARE in lacrimi la Survivor Romania 2021. Cine este concurentul care a parasit competitia. Daniel Pavel a avut lacrimi in ochi cand a anuntat decizia finala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 feb 2021, 23:32
Faimosii au imbratisat-o pe Georgiana Lupu dupa ce aceasta a fost eliminata din competitie
Sursa: Captură KANAL D

Rasturnare dramatica de situatie la Survivor Romania. El este concurentul care a parasit competitia desi nu se astepta ca Jador sa-l nominalizeze.

Faimosii au pierdut jocul de comunicare si sansa de a primi mesaje de la cei dragi de acasa spre bucuria Razboinicilor care abia asteptau sa citeasca vesti de la familii, mai ales ca a urmat si Consiliul de Eliminare unde de la ambele echipe au fost nominalizari spre eliminare.

ELIMINARE Survivor Romania 2021. Pe cine a votat Roxana Ghita spre eliminare din echipa Razboincilor

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

Citeste si: Show total la Survivor Romania 2021! Scandal urias intre doi Razboinci:"Nu mai scuipa la mine..." Cine sunt concurentii care erau pe punctul de a sari la bataie. Jador isi iese din minti in timpul jocului de recompensa

Tot in consiliul de eliminare din aceasta seara, atat Faimosii cat si Razboinicii au aflat cine sunt preferatii publicului din fiecare echipa.

Astfel, in echipa Razboincilor, pentru a doua oara consecutiv, Roxana a fost cea mai votata concurenta de catre public. Foarte emotionata, Razboinca a declarat ca nu se astepta sa fie din nou votata cu atat mai mult cu cat concurenta a mai fost inca o data preferata publicului. Insa, privilegiul de a fi votat vine si cu o raspundere foarte mare si anume ca cel care obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor sa voteze un concurent spre eliminare.
Astfel, Roxana a votat-o pe Marilena si a dezvaluit ca a votat-o cu toata dragostea pentru ca o cunoaste cel mai bine si stie ce e in sufletul ei. "Ma asteptam, pentru ca Ruxi stie tot ceea ce eu simt si ma cunoaste cel mai bine", a declarat Marilena.

ELIMINARE Survivor Romania 2021. Jador, preferatul publicului, a facut o nominalizare surprinzatoare. Pe cine a vrut eliminat de la Faimosi

Citeste si: Ea este Faimoasa care s-ar fi indragostit! Dezvaluire fara precedent: "Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? De aia ii faci propuneri lui Cosmin..." Cine va fi eliminat la Survivor Romania, ASTAZI, 7 februarie, intr-o editie incendiara, de la 20:00

In tabara Faimosilor, spre surpriza tuturor, Jador a fost cel care a iesit preferatul publicului.

Faimosul nici nu se astepta la o astfel de decizie a telespectatorilor pentru ca cu o seara inainte a fost tras la raspundere pentru energiile negative din tabara si asta ar fi putut influenta decizia publicului, insa se pare ca nu a fost asa. Multumesc familiei, mamaia, tataia. Le multumesc ca ma vad un om bun si nu asa cum ma vad multi. Ma bucur ca starnesc invidii si nu doar aici, ci si afara.
Nu ma asteptam. Va iubesc, mama, tata. Nu stiu ce sa mai zic," a declarat Jador cand a aflat. Tot lui Jador i-a revenit rolul de a face o nominalizare spre eliminare din echipa Faimosilor si aceasta a fost indreptata spre Georgiana desi Jador i-a promis ca niciodata nu o va nominaliza. "N-o sa fiu corect ca o sa votez cum nu simt, cum n-ar trebui, dar o voi face pentru ca asa e corect. O sa o votez chiar daca mi se pare cea mai buna inima dintre noi toti, o sa o votez pe Georgiana."

ELIMINARE Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat ASEARA din competitie. Publicul a decis

Astfel, nominalizatii spre eliminare au fost Georgiana, Alexandra Stan Marilena si Musty. Insa, publicul a deliberat si cea care paraseste competita Survivor Romania 2021 este Georgiana Lupu :"Ma bucur ca am reusit sa imi ajut echipa cat am putut. Lucrul acesta ma face mai puternica si plec cu fruntea sus, sunt mandra de mine. Imi cer iertare daca am suparat pe cineva. Ma doare pentru ca mai puteam rezista aici. Am invatat sa apreciez pe fiecare in parte. E o competitie foarte grea. Sper sa ma revad cu o parte din ei la sfarsit si cel mai bun sa castige Survivor Romania 2021.

Rasturnarea de situatie la cel de-al doilea joc de eliminare in care Faimosii au pierdut la mustata dupa ce au ajuns la stafeta cu razboincii. Ambele echipe au dat totul pe teren, insa se pare ca sortii au fost de data aceasta de partea Razboinicilor care au castigat jocul si totodata si recompensa, mai multa hrana pentru echipa: de la orez pana la oua. Aceleasi alimente le-au primit totusi si Faimosii, insa la jumatate de cantitate fata de Razboinci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania 2021. ASEARA, Faimosii nevoiti sa isi propuna un concurent din echipa spre eliminare

Citeste si: Surpriza pentru concurentii de la Survivor Romania! Nu vor juca doar pentru imunitate! Daniel Pavel a facut anuntul!

Dupa cum era de asteptat un nou consiliu de eliminare a avut loc in care a fost randul Faimosilor sa isi nominalizeze fovoritul spre eliminare. Dar inainte de votul concurentului care va ajunge la duel cu Musty in consiliul de maine seara de la Survivor Romania 2021, Faimosii au fost provocati de catre Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021 sa spuna care e problema fundamentala din echipa. Catalin Morosanu a fost primul care a marturisit ca sunt foarte multe energii negative in interiorul echipei care nu ii lasa sa se concentreze asupra jocului. Zannidache a fost cel care a spus lucrurilor pe nume si a si facut o nominalizare in acest sens, adica a dezvaluit ca Jador este concurentul care ii trage inapoi, dar nu din punct de vedere sportiv, ci moral. Exista acea energie negativa desi ma inteleg foarte bine cu el, este vorba deste Jador, este foarte individualist, mi-as dori foarte mult sa plece acasa. Am suferit din cauza lui, are foarte multe energii negative si nimeni nu i-a spus nimic in fata."

Daca multi se asteptau ca Zannidache sa il arate cu degetul pe jador, nimeni nu banuia ca si Culita, bunul sau prieten, avea sa faca acelasi lucru si chiar i-a atras atentia inainte lui Jador sa nu o ia personal si sa nu se supere pentru ca ii vrea binele si tocmai ca ii este prieten foarte apropiat, ar trebui sa corecteze aceste lucruri la el. Ce vreau eu sa spun, este ca eu m-am certat cu doi oameni. El s-a certat cu toti in afara de cei noi. Nu exista om cu care sa nu se fi certat Jador. Are un suflet bun, dar trebuie sa isi asume niste chestii. Uneori Zanni are dreptate si Jador are, dar au fost niste energii negative din partea lui. Eu i-am spus adevarul si sper sa nu se supere.Vreau sa ii spun cum ii spun fratelui meu, Iancu. Daca se supara, inseamna ca nu a inteles ce vreau sa spun."

Survivor Romania 2021. Jador, pus la zid de catre Zannidache si Culita Sterp. Cine il vrea eliminat din echipa

Citeste si: Culiță Sterp s-a certat cu Jador! Faimoșii de la "Survivor România 2021" nu își mai vorbesc: "Cu mine nu mai ai ce vorbi!"

Toate spusele lui Culita si Zannidache au fost ca un dus rece pentru Jador care nu se astepta la asa ceva din partea celor pe care ii considera prieteni. Daniel Pavel l-a rugat sa isi spuna si el versiunea si astfel, Faimosul si-a declarat uimirea fata de spusele celor doi. Nu stiu ce sa zic, m-a spart. Se mai intampla s afiu suprat, nu stiu daca am dat atat de multe energii negative. La inceput ma suparam. Sa moara Cipilan, nu credeam ca este atat de drastica chestia asta. M-a facut sa supar. Zici ca l-am inselat. Intr-adeva Zanni nu ma suporta, dar trebuie, nu am ce sa ii fac. Nu sunt individualist, incerc sa gandesc pentru echipa. Eu sunt o fire vulcanica. Nu fac nimic din rea vointa.

Survivor Romania 2021. Cine este concurentul propus spre eliminare din echipa Faimosilor

Citeste si: Bogdan Mocanu, amenintari dure dupa ce Jador si Culita au ajuns dusmani la Survivor Romania 2021: "Numai eu stiu prin cate..."

Dupa ce si-au varsat supararile, Faimosii au fost invitati sa isi voteze concurentul spre eliminare, iar cea care a primit nu mai putin de sase voturi a fost Alexandra Stan care a recunoscut ca a dat tot ce a putut pe teren, insa asta este limita ei si ca mai mult nu are ce face, insa vrea ca toata lumea sa stie ca si-a dat silinta si tot interesul. "Este un efort inimaginabil. Nu am cochetat nici macar cu ideea de a veni la Survivor inainte. Pe teren nu mai simt foamea, caldura, imi dau interesul, insa orice om are o limita. Sunt dezamagita, nu o sa o iau personal si mai sunt lucruri pe care vreau sa le fac."

Survivor Romania 2021. Cine e nominalizat spre eliminare din tabara Razboincilor

Primul joc de eliminare  a fost castigat de catre Faimosi, iar punctul decisiv a fost adus de catre Roxana Nemes care a fost luata in brate d etoate echipa dupa ce a reusit performanta de a ajuta echipa sa castige cu 10-6 in fata Razboinicilor. Dupa ce au incins hora de fericire si si-au primit si rasplata, a venit momentul Consiliului de Eliminare in care Razboincii au fost nevoiti pentru a doua saptamana consecutiv sa faca nominalizari pentru ca un concurent din echipa lor sa paraseasca competitie.

Citeste si: Cine a castigat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor România? Lupta acerba intre cele doua echipe! Iata care a fost scorul final!

Inaintea nominalizarilor, intrebati de Daniel Pavel ce se intampla in echipa lor de au ajuns iarasi in acest punct, Albert a spus ca pe undeva se echilibreaza lucrurile si daca Razboinicii au castigat multe jocuri, acum s-a inclinat balanta in favoarea Faimosilor si este momentul lor. Mai mult, Razboinicul a declarat ca Faimosii stau foarte bine la capitolul indemanare si nu ii e rusine sa recunoasca acest lucru.

Survivor Romania 2021. Roxana Nemes salveaza Faimosii de la propunerea spre eliminare a unui concurent din echipa lor

Citeste si: MIZA cruciala si un premiu suplimentar inedit in jocul de astazi la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti!

Dupa ce rand pe rand, Razboincii au votat, prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021 a anuntat numele celor nominalizati. Astfel, Musty a obtinut 3 voturi, Roxana un vot, Starlin 2 voturi si Alin 2 voturi. Musty se astepta sa fie nominalizat si a primit decizia colegilor lui foarte senin:"Ma asteptam la cele trei voturi si ma asteptam de la cele trei persoane. Chiar stiam si nu imi e teama si nici frica. Am venit sa traiesc aventura cat de mult posibil si sa ma bucur si Doamne Ajuta sa merg mai departe. Pentru oamenii astia nu sunt suficient de sprtiv si al doilea motiv, social, ca nu ma inteleg cu anumite persoane. Unul din ei a fost condus. Cumva ma bucur pentru chestia asta si sa decida publicul ce va fi. Eu am vorbit cu ei sa ma nominalizeze daca sunt slab, si-a incheiat Musty discursul.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.