Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 apr 2021, 08:25
Cine este eliminat in Consiliul de Urgenta

Daniel Pavel a anuntat eliminarea in Consiliul de Urgenta a unuia dintre cei mai iubiti si buni concurenti de la Survivor Romania 2021.

Asa cum de fiecare data anunta atunci cand este vorba de o eliminare pe criterii medicale si de data aceasta Daniel Pavel a spus ca cel care paraseste competitia Survivor Romania 2021 o face strict pentru ca sanatatea nu ii mai permite sa intre pe traseu, iar medicul a fost cel care a dat verdictul final in cazul sau. Din cauza accidentarilor repetate, concurentul are nevoie de o pauza mai lunga pentru refacere si atunci este practic imposibil sa mai intre pe traseele Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare surprinzatoare in Consiliul de Urgenta

Astfel, spre surprinderea tuturor cel care paraseste competitia Survivor Romania 2021 este nimeni altul decat Faimosul Jador. El a fost invitat pe portile unde se desfasoara ceremonia de eliminare, iar Faimosul a fost cat se poate de vesel si sincer in ce priveste toata experienta Survivor Romania 2021. Jador a fost invitat sa se alature pentru scurt timp coechipierilor sai, insa Faimosul a refuzat spunand ca tot in picioare se simte cel mai bine: "Doctorul imi zicea; stai jos, Jadorule.

Multumesc ca m-ati invitat la acest show. Am crezut ca este o joaca de copii, mi-am dorit sa fiu la emisiunea asta, Dumnezeu m-a ajutat sa fiu aici. M-am luptat cat am putut eu. M-au iubit oamenii si le multumesc. Prima oara cand m-am accidentat am tinut sa intru pe traseu pentru ca stiam ca ma iubesc. Oamenii mi-au dat de mancare. Oamenii m-au facut mama mandra de mine, oamenii mi-au facut tatal mandru de mine, oamenii m-au facut sa ma simt bine in pielea mea, oamenii m-au ridicat din Ionut in Jador in trei ani de zile si am venit
aici ca Faimos. Dumnezeu face ca eu tot ce mi-am dorit, mi s-a indeplinit. Aici m-am rugat sa fiu cel mai iubit si sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata si imi doresc sa fiu iubit pentru ca traiesc prin iubirea oamenilor. Ei m-au facut ceea ce sunt, mi-au potolit foamea ca sa zic asa. Era foame grea la mine acasa."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Jador este eliminat din competitie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La mijlocul discursului, vizibil emotionat Jador si-a cerut scuze pentru iesirile pe care le-a avut lui Starlin si lui Sorin, iar acestia l-au imbratisat fara pic de ezitare.

Mai mult, fostul Faimos a vorbit si despre ce a insemnat pentru el Survivor Romania 2021 si spera ca publicul care l-a votat de fiecare data sa nu se intristeze si sa ia rezultatul ca atare deoarece el isi doreste sa fie iubit si dincolo de aceasta competitie:" Sa ma ierte Sorin si Starlin ca am mai gresit fata de ei. M-am luptat cu niste adevarati barbati desi eu credeam ca nu sunt in stare.
Cand am venit vorbeau despre respiratie. Nu vreti sa stiti ce credeam eu cand Cosmin a inceput sa vorbeasca despre fiecare molecula din corp...am zis, unde ma duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar asa praf. Nu ma compar cu ei, sunt niste sportivi excelenti, campioni mondiali si fotbalisti, niste campioni si sa ma ierte cu totii daca am gresit, eu am gura mare, nu tin nicio rautate. 
Cea mai importanta lectie pentru mine e ca statream in baraca jos, descult si gatea Majda si imi aduceam aminte cum stateam cu fratii mei in jurul focului acolo la mama. Avea o soba de lut. Mancam cu totii bors si a doua portie nu mai era, nici acasa si nici aici si asta e lectia pe care am invatat-o aici;oricine ai fi si oricand,poti sa cazi. Eu sunt pregatit oricand sa fiu sarac. Multumesc lui Dumnezeu ca m-am pus intr-o pozitie atat de frumoasa, parintilor mei, oamenilor. Nu o sa uit de unde am plecat. Eu nu sunt Jador, sunt Ionut.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Jador, dupa eliminare:"Sunt un om fericit. Sa nu fie nimeni suparat ca plec acasa 

Jador a mai povestit ca cel mai greu i-a fost in prima luna pentru ca foamea a pus stapanire pe el si nu i s-a mai intamplat niciodata sa ii fie atat de foame chiar daca a avut o situatie financiara precara atunci cand era copil. "Prima luna a fost cea mai grea, am plans de foame, eram obisnuit cu foamea, dar nu atat de multa foame. Am facut foamea la viata mea, dar nu chiar atat sa plang de foame, a fost foarte greu. Ma bucur ca am avut oportunitatea sa fiu aici. Nu imi pare rau ca mi-am rupt dintele, piciorul, spatele. Luam pastile cu pumnul, nu stiam ce iau, am fost cel mai bolnavicos aici. Sunt un om fericit. Sa nu fie nimeni suparat ca plec acasa. Daca eu m-am accidentat, trebuie sa castige unul care are nevoie, m-am gandit la asta. Mi-e greu, ii iubesc pe astia, pe toti. Mi-as dori sa fiu ca si Cosmin. Eleno, ne despartim, iarta-ma ca am gresit. Ma duc acasa la mama si la tata, a marturisit Jador, intr-un epilog emotionant.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.