ASTAZI este ziua de nastere a lui Jador. Cati ani implineste Faimosul de la Survivor Romania 2021?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 mar 2021, 07:43
Jador isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

Este pentru prima data cand Jador nu isi are familia aproape fix de ziua lui de nastere pentru ca Faimosul se afla la Survivor Romania 2021.

Jador este poate unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Survivor Romania 2021 atat de public cat si de concurentii aflati in competitie. Mai mult, cei care au parasit competitia au avut numai cuvinte de lauda la adresa cantaretului spunand ca este un om cu suflet foarte bun si niciodata nu poti sta suparat pe el. Daca Roxana Ghita l-a caracterizat drept pus pe caterinca si foarte bun pe traseu, Musty si Simona Hapciuc au spus ca este unul dintre cei mai sufletisti oameni din competitie.

De Buna Vestie, sarbatorea mare pentru crestini, Jador isi sarbatoreste ziua de nastere implinind 26 de ani. Intreaga lui familie il va serba chiar daca nu va fi in sanul ei, dar cu siguranta Faimosul este cu gandul la ei. Tatal lui Jador a povestit in urma cu cateva zile ca faptul ca este nascut tocmai de Buna Vestire, este un semn care il va conduce si il va calauzi toata viata, fiind un copil norocos: ”Cei născuţi de Bunavestire au ceva aparte în ei.

Eu ştiu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebeşte de noi, ceilalţi. Visează, dar într-un fel aparte, ca şi cum ar avea şi siguranţa că ceea ce-şi propun vor şi realiza. Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalţi, că ni se poate întâmpla, ceva la fel de frumos!” 

Romeo Dumitrache a mai dezvaluit pentru playtech.ro ca atunci cand era mic, Jador avea o singura dorinta de ziua lui si aceea ca isi dorea un tort si nu conta cu ce sa fie.

Si anul acesta, de ziua lui, parintii ii vor face un tort chiar daca el este departe, in Republica Dominicana si vor inchina un pahar de sampanie in cinstea lui: "Încă de mic, băiatul meu şi-a dorit mereu un tort de ziua lui. Că era mare sau mic, de ciocolată ori ba, asta nu a contat niciodată! Tort să fie! A, da, şi cu lumânări pe el. Îi plăcea foarte tare faza aia cu suflatul în lumânări.
Anul acesta, acolo, departe, unde se află, în Republica Dominicană, nu cred că va avea parte de aşa ceva, dar cine ştie, s-au mai văzut şi minuni! O să facem un mic tort, o să ne adunăm mai spre seară în jurul mesei şi vom ciocni un pahar de suc, nu de alcool, fiindcă religia ne interzice asta!”. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, prima aparitie la Survivor Romania 2021 dupa accidentarea grava

Citeste si: Survivor România 2021. Prima aparitie a lui Jador la Survivor Romania 2021 dupa accidentare. Toti concurentii si-au pus mainile la gura cand l-au vazut pe teren

Jador adica remus Ionut Dumitrache pe numele lui real, este nascut pe 25 martie 1995 la Bacau. Ambii parinti au fost foarte suparati in momentul cand Faimosul a decis sa participe la Survivor Romania 2021 pentru ca nu stiau ce pericole il pandesc, insa el fiind foarte ambitios, dupa cum spune parintele

lui, nu a putut refuza oferta. Astfel, ajuns in competitie, Jador s-a facut repede remarcat datorita conditiei fizice de pe traseu, a evitat cat a putut conflictele din echipa lui si a iesit de cel putin patru ori favoritul publicului. 

Parintii lui Jador, surpriza de ziua de nastere a Faimosului de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Tatal lui Jador a vorbit pentru prima data despre religia Faimosului de la Survivor Romania 2021!

In tot acest timp, parintii concurentului se framanta pentru ca vor sa faca ceva special pentru Jador, mai exact sa ii trimita un pachet in Republica Dominicana, lucru greu de realizat si acceptat avand in vedere regulile competitiei. Jador este nascut de Buna Vestire si cum spune si tatal lui, este nascut sub semn norocos si asta in va ajuta mereu in viata pe Faimos si ca atare si la Survivor Romania 2021. ”Nu ştim dacă vom reuşi să-i trimitem ceva, un pachet, care să-i vorbească despre noi, dar vom încerca. Vom lua legătura şi cu organizatorii. După mine, i-aş trimite mâncare, cum era pe vremuri, în Armată, cum am prins eu. Iar dacă stau şi mă gândesc câte situaţii delicate a mai depăşit, cu brio, atunci nu am nicio îndoială când vă spun că tot Jador va fi cel care va face regula şi va rămâne principalul candidat la victorie. Fiul meu îmi seamănă foarte mult din acest punct de vedere. Şi nu o spun ca să mă laud, ci pur şi simplu acesta e purul adevăr. El nu se dă bătut cu una, cu două, şi chiar dacă a luat ceva din fizicul maică-sii, încăpăţânarea şi ambiţia sunt de la mine”, a mai spus Romeo Dumitrache.