Survivor România 2021. Kamara, prima reacție după ce Musty a părăsit competiția din Republica Dominicană! "Ești un..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 08 mar 2021, 10:57
Kamara, prima reacție după ce Musty a părăsit Survivor România 2021!

Musty a părăsit aseară competiția Survivor Roânia 2021, iar fratele său mai mare, Kamara, i-a transmis un mesaj emoționant.

Musty de la Survivor România a părăsit competiția din Republica Dominicană, în ediția transmisă în seara de duminică, 7 martie.  Odată cu plecarea lui din acest show, foarte atent urmărit de către români, Războinicul a făcut dezvăluiri incredibile.

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!

Musty a părăsit Survivor România 2021

Musty a făcut parte din echipa Războinicilor și a avut un parcurs foarte apreciat, în cadrul concursului ce se desfășoară în jungla din Republica Dominicană. Însă, după ce a fost propus spre eliminare de Albert, care a ieșit favoritul publicului, acesta a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Astfel, fratele lui Kamara a trebut să părăsească competiția.

Musty a făcut și primele declarații imediat după ce a fost eliminat de la Survivor românia 2021! 

"Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru ca aveam nevoie de mai multă hrană.

Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla.

Am emoții, dar nici prea multe.  Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta.

Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine. Sunt mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor" , a spus Musty.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Războinicul este mândru de tot ce a realizat în cadrul competiției Survivor România 2021. Mai mult, acesta a mărturisit că a simțit că o să părăsească emisiunea. 

Totodată, Musty a ținut să menționeze că nu a fost surprins de nominalizarea făcută de Albert Oprea, deoarece acesta l-a propus spre eliminare de la începutul competiției.

" Mă așteptam la schimbul ăsta și la votul lui Albert. Cred că m-a votat de când am început competiția. N-am nicio frică, ador aventură asta. La un moment dat știu că se poate opri pentru fiecare dintre noi.  Am făcut tot ce am putut la joc, în camp, asta e Survivor",   spunea Musty.

Kamara a transmis un mesaj pentru Musty

Cel mai mare susținător al lui Musty a fost Kamara, fratele său. Cântărețul i-a urmărit toată evoluția din Republica Dominicană și a fost tare mândru de el. După ce a aflat că Războinicul a fost eliminat de la Survivor România 2021, Kamara i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

"Sunt mândru de tine, fratele meu mai mic. Ești un adevărat Războinic. Un supraviețuitor", a scris Kamara pe contul său de socializare.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cum arată topul celor mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!