Maria Chitu, oaia neagra de la Survivor Romania 2021. Cum s-au rasculat Faimosii si Razboinicii impotriva ei si au facut-o sa planga in Consiliul de Nominalizare

Autor: Alice Popescu
Maria Chitu a inceput sa planga in Consiliul de Nominalizare

Maria Chitu a fost pusa la zid atat de Razboinici cat si de Faimosi la Survivor Romania 2021, asta dupa ce atat ea cat si Adelina Damian isi considera coechipierii niste lasi.

Maria Chitu si Adelina Damian au picat in dizgratia Faimosilor si a Razboinicilor si majoritatea concurentilor afirma ca le ocolesc in frunte cu Andrei Dascalu care spune ca se va concentra ca echipa sa fie unita, insa nu vrea sa aiba de a face cu cele doua coechipiere. Mai mult,  Adelina si Maria il pun la zid pe Albert pentru ca s-ar fi aliat cu Faimosii, mai exact cu Zanni si Sebastia Chitosca: "Albert e dezamagirea maxima la Survivor, jur."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Maria Chitu, pusa la zid de catre toti concurentii din competitie

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Nominalizare. Zanni ii da fatala Adelinei Damian: "Esti GAME OVER..."

Mai mult, despre Adelina, Sebastian Chitosca afirma ca a vazut si momentele de intimitate cu Faimosul Zanni si nume cand dormeau impreuna.

Satula de aceste afirmatii, Adelina spune ca o sperie alianta lui Albert cu Faimosii: "Am auzit de nu stiu cate ori ca Adelina a dormit cu Zanni, insa cel mai tare m-a speriat aceasta Alianta pe care el a facut-o cu Faimosii..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert, in schimb, le povesteste Faimosilor cam cum vede el lucrurile in ce o priveste pe Maria Chitu. Razboinicul spune ca si-a dat seama de strategia tinerei si anume ca de la inceput l-a vizat pentru ca stia ca e favoritul publicului si trebuia sa se alieze cu el. Pe de cealalta parte, Adelina spune ca nu se astepta la asa ceva din partea lui Andrei Dascalu care spune ca: "Eu voi trage pentru echipa, vreau ca echipa sa castige, dar nu vreau sa mai am nicio tangenta cu ele doua."

Faimosii, insa, porfita de toata aceasta incurcatura si observa cu Razboinicii sunt macinati de conflicte de unde Zanni spune ca ar trebui ca ei sa incerce sa profite: "Razboinicii sunt cazuti pishic, sunt la pamant. O sa le dam noi la psihic ca sa le luam noi mancarea, imunitatea, despre asta este vorba. 

SURVIVOR ROMANIA 2021. Maria Chitu izbucneste in plans in Consiliul de Nominalizare

Citeste si: Andreea Lodba, adevarul despre relatia Elenei Marin cu Stefan Ciuculescu la Survivor Romania 2021

Insa momentul culminant a venit in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare cand Maria a fost efectiv calul de bataie al Faimosilor si al Razboinicilor, acuzand-o ca atunci cand greseste, ar trebui sa isi asume. Atat Sebastian, Andrei, Elena si Albert au pus-o la zid si i-au aruncat in fata vorbe dure, moment in care Maria a inceput sa planga si a spus ca nu regreta ca a spus ca baietii de la Razboinici sunt lasi.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.