SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena, anunț important la scurt timp după ce a confirmat relația cu Andrei Ciobanu: „Sunt așa fericită!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 iul 2021, 11:37
Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena, fosta concurentă din echipa Războinicilor, a făcut anunțul despre relația cu Andrei Ciobanu. Ce a dezvăluit pe instagram?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena și Andrei Ciobanu au anunțat în mod oficial că formează un cuplu, asta după ce au apărut mai multe zvonuri legate de relația lor. Acum, la doar câteva săptămâni după ce și-au asumat relația, Războinica a făcut un anunț important. Ce mesaj a postat pe instagram?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena, declarație de dragoste pentru Andrei Ciobanu

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021, s-a apropiat de Andrei Ciobanu după experiența din Republica Dominicană. Deși nu au luptat împreună pe traseele

de la Survivor România, având în vedere că au fost în competiție în sezoane diferite, se pare că experiența în sine a reușit să îi apropie pe cei doi. 

Inițial s-au întâlnit pentru un interviu, însă lucrurile au evoluat între ei, astfel că acum, Marilena și Andrei Ciobanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost deja și în prima lor vacanță împreună, în Grecia, semn că lucrurile evoluează frumos între ei.

Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a postat un mesaj emoționant pe contul personal de instagram. Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, Războinica i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste partenerului ei.

„Cele mai plăcute și frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse, dar pot fi simțite în inimă! Sunt așa fericită cu tine!”, este mesajul pe care Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021,  l-a postat pe instagram. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războinica Marilena a încărcat pe contul de instagram 2 fotografii în care apare alături de Andrei Ciobanu, imagini care dovedesc că cei doi se înțeleg de minune și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citeste si: Marilena Cuciurean, prima reactie dupa eliminarea lui Albert Oprea de la Survivor Romania 2021: "Stiu cat de mult ti-ai dorit sa..."

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Cine este Marilena și de ce a părăsit competiția?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marilena a intrat în competiția Survivor România 2021 având un obiectiv important setat în minte: să își depășească limitele.

Concurenta din echipa Războinicilor s-a descurcat pe traseele complicate din Republica Dominicană, însă tensiunea competiției și condițiile grele au făcut-o, în cele din urmă, să părăsească emisiunea.

Marilena a cedat atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, motiv pentru care a fost eliminată din competiție. Cu toate că nu a ajuns până în marea finală Survivor România 2021, Marilena a fost mulțumită că a avut ocazia de a trăi această experiență, Războinica mărturisind că a învățat o mulțime de lucruri.

Citeste si: O Războinică de la Survivor România 2021, concurentă în casa Puterea Dragostei? Chiar ea a dat vestea: „M-am gândit…”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.