Survivor Romania 2021. Primele declaratii ale lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Ce a dezvaluit despre Albert Oprea:"El se bloca, ramanea in ganduri...

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 mar 2021, 10:34
Musty a vorbit in premiera despre Survivor Romania 2021 dupa eliminare

Musty a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021 de cand a fost eliminat. Fostul Razboinic nu s-a sfiit sa-i caracterizeze pe Albert sau pe Alin.

Musty din echipa Razboincilor a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 duminica seara in cadrul Consiliului de Eliminare. Concurentul a dezvaluit ca se astepta cumva la acest deznodamant si a si presimtit eliminarea sa, insa nu regreta nimic din ce a trait in cadrul competitiei si isi va sprijini coechipierii subliniind acest lucru, indiferent cine va fi." Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă.

Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea.  Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine. Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici.
Ce pot să mai zic? E Survivor.”
, a declarat Musty. 

Survivor Romania 2021. Musty, primele declaratii despre ce se intampla in tabara Razboinicilor de fapt

Citeste si: Ce mama tanara si frumoasa are Albert de la Razboinci! Ce a dezvaluit in exclusivitate concurentul de la Survivor Romania 2021 imediat dupa mesajul mamei lui

La cateva ore dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021, fostul Razboinc a facut si cateva declaratii: "Vă multumesc din suflet pentru susținere.

Chiar dacă am plecat aseară din competiție, rămân cu Sulfetul alături de Războinici și îi suștin pe toți, fără excepție, până la capăt. Strigătul de luptă pe care l-am creat, se va face auzit până la final. Cine suntem?... Războinicii!!!Cine suntem?... Războinicii? Cine suntem?... Războinicii!" 

Dupa eliminare, Musty a vorbit in premiera si despre asa-zisele aliante din interiorul echipei Razboinicilor, dar si despre coechipierul lui, Albert.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu de la început am încercat să aduc pe toată lumea în camp, din prima zi în care am ajuns ne-am unit toți, dar după un timp am văzut să vedem anumite detalii și să ne îndepărtăm.  

Încă de dinainte să înceapă jocul am călătorit cu Alin, am fost lângă el mereu, de când am pornit de acasă. Am dormit cu el în primele zile, înainte să intrăm în joc, am petrecut cu el două zile, ne povesteam foarte multe chestii. Cumva m-am legat de el ca prima persoană pe care o cunoșteam și când am ajuns în camp și în joc, el a fost prima persoană care a vrut să ajute în tot, am avut încredere în el  și lucrurile s-au schimbat din mers și m-a dezmaăgit.
Au fost niște principii pe care eu nu le susțineam și a fost o dezamăgire foarte mare, nu ură sau supărare”, a spus Musty pentru wowbiz.ro

Musty, declaratii in premiera despre Albert Oprea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

"Nu se vede nici zece la sută din ce trăim noi acolo. Noi trăim și am trăit multe chestii complicate și, din păcate, s-au format niște tabere. Din păcate, la un moment dat s-a spart tabăra noastră, o echipă care chiar era foarte unită. Eu țineam mult la Alin, când am văzut că unele chestii nu erau ok, m-am supărat pe el și asta a dus la o ceartă de la care nu mai era cale de întoarcere. Eu așteptam să se rezolve chestia asta dintre noi, dar nu mai era cale de întoarcere pentru că se formase ceva neplăcut”, a adaugat Musty.

Am vorbit mult cu Albert. Când au plecat Alin, Marilena, Roxana, noi am încercat să-l apropiem cumva de noi, dar el era setat pe ce avea de făcut el cu Alin și alte persoane. El se bloca, rămânea în gânduri. Când pierdea puncte era blocat, nu mai știa ce să facă. Jocul ăsta de 70 la sută psihic și 30 la sută sportiv. Când ai pierdut partea psihică, te afectează la joc, a declarat Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.