SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 14:35
Cum l-a tradat Zanni pe Sebastian Chitosca la Survivor Romania

Sebastian Chitosca este extrem de dezamagit de comportamentul lui Zanni fata de el dupa unificarea celor doua echipe la Survivor Romania 2021.

Odata cu unificarea echipelor au aparut si noi strategii facute de concurentii Survivor Romania pentru a reusi sa ajunga cat mai departe in competitie. In toata aceasta noua formula, au aparut si noi tensiuni, noi intrigi si noi aliante chiar intre un Faimos si un Razboinic.

Mai mult, desi concurentii s-au amestecat, fiecare trage pentru echipa lui si ameninta ca vrea sa distruga echipa adversa.

Insa, Sebastian Chitosca a constatat cu stupoare ca Zanni l-a "parasit" si nu mai formeaza o echipa dandu-si la o parte prietenul cu care a fraternizat inca de cand fotbalistul a intrat in competitie.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Sebastian Chitosca, tradat de Zanni?

Citeste si: Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania, pronostic dur! Pe cine vede favorit la Marele Trofeu al sezonului doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In plus,Sebastian se simte tradat de Zanni dupa ce Faimosul o prefera pe Adelina Damian de la Razboinici.

Sebastian Chitosca i-a fost alaturi mereu lui Zanni si i-a luat apararea de fiecare data punandu-si intreaga echipa in cap. Multi dintre concurenti sau fosti concurenti l-a caracterizat drept fiind "catelusul" lui Zanni fiind acolo mereu cand Faimosul a avut nevoie.

SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire intre Zanni si Sebastian Chitosca

Citeste si: Survivor Romania 2021. Apropieri suspecte intre Zanni si Adelina Damian. Ce va zice Ana Porgras cand va vedea imaginile?

Si in bataia celebra cu Stefan Ciuculescu, Sebastian i-a luat apararea lui Zanni bagandu-se la propriu intre cei doi fiind pe punctul de a incasa un pumn. Insa, situatia s-a schimbat odata cu unificarea echipelor. Sebastian Chitoasca declara despre Zanni ca acum "se da dupa cum bate vantul" referindu-se clar la alianta Faimosului cu Adelina Damian, apropiere vazuta suspecta si de Stefan Ciuculescu si Elena Marin:" "Zanni e lipit de Adelina, e clar ca s-au apropiat foarte mult!"   Adelinei nu i-a picat deloc bine faptul ca Sebastian o ataca si nimeni

din echipa ei nu a reactionat:"  "Sincer, cand a zis Sebi ca reprezint un dezavantaj, ma asteptam ca macar cei doi acolo, Maria si Albert sa zica ceva...."  Singurul care jubileaza din aceasta schema este Stefan Ciuculescu care spune ca:" Se pare ca adevaratele fete incep sa se arate usor, usor..."