SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal in miez de noapte la Razboinici. Adelina Damian, pusa din nou la zid: "De ce ai venit aici, ai gresit emisiunea..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 iun 2021, 19:25
Adelina Damian, luata in colimator de Marius Craciun si Andrei Dascalu. Cei doi au un conflict deschis cu Razboinica.
Sursa: Captură KANAL D

Adelina Damian, luata in colimator de Marius Craciun si Andrei Dascalu. Cei doi au un conflict deschis cu Razboinica.

Un nou conflict a izbucnit intre Razboinici la Survivor Romania 2021. In loc sa fie uniti pentru a da randament pe traseu, cea mai mare problema a lor in momentul de fata este faptul ca mereu apare cateun conflict si astfel echipa se dezbina. Daca la inceput, Marius si Andrei au declarat mai voalat ca Sorin si Starlin au fost cei care au separat echipa, iata ca adevarul a iesit la iveala si se pare ca Razboinicii sunt mai dezbinati ca niciodata spre deliciul Faimosilor care se freaca pe maini cand aud de scandalurile adversarilor.

Survivor Romania 2021: care sunt jocurile Faimosilor

Cel care a si zis ca aceste conflicte ii va face sa nu dea randament este insusi Zanni care a si dezvaluit ca scopul lui si al Faimosilor este sa ii faca pe Razboinici sa piarda jocurile si in cele din urma sa fie eliminati unul cate unul.

Si, se pare ca planul lui Zanni nu este departe de a fi nerealizabil deoarece cel mai recent scandal a avut loc in toiul noptii, iar protagonista este din nou Adelina

Damian. Razboinicei i s-au reprosat iarasi o multime de lucruri si mai mult i s-a spus ca: "A gresit emisiunea..." Andrei a recunoscut ca acum: "Momentan ne luptam unii cu altii in echipa. Daca nu vom rezolva problemea asta, ne vom dezbina si mai tare decat suntem. Cel mai afectat de ce se intampla intre Razboinici este Albert Oprea care spune ca nu se astepta din partea Mariei Chitu sa fie tradat: "Ne-ati denigrat si tu si Maria.
Ma simt foarte tradat de ea!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

Zanni urmareste meciul dintre Razboinici de pe margine si chiar arbitreaza ce se intampla intre ei spunand ca: "Voi le-ati dat in cap lor si azi la joc stiati ca mai aveti nevoie de ei si ati incercat sa va impacati cu ei.

Insa la un moment dat mi s-a facut scarba, s-au mai bagat si Sebi si cine mai era pe acolo..."

Survivor Romania 2021: Primele imagini din editia de duminica