Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri senzaționale despre Andreea Antonescu: ”a fost periculoasă și bine informată de tot ce se întâmplă...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2021, 00:19
Sebastian Chitosca rupe tacerea

Faimoșii sunt revoltați pe Andreea Antonescu pentru performanțele slabe pe care le are pe trasee, dar și pentru că ascultă îmbârligăturile Elenei Marin, care vrea să destrame din nou echipa. Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea.

Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate, însă norocul nu le-a surâs și la cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână. Războinicii au revenit spectaculos în cursa pentru imunitate și și-au luat revanșa. Astfel, Faimoșii au fost nevoiți să facă prima nominalizare în consiliu. Conflictele și discuțiile nu dau semne că se vor sfârși în tabăra Faimoșilor. Strânși cu toții pentru a face strategia pentru următorul joc, care este și cel mai important, de altfel, Moroșanu își iese din minți.

Faimosul nu este de acord cu strategiile colegilor săi.

”Votez pe cine vreau, nu trebuie să-mi impui tu mie să îmi asum niște chestii”, a spus Moroșanu.

Culiță este deranjat în continuare de acuzațiile pe care Andreea Antonescu i le-a adus, că el și restul băieților din echipa Faimoșilor folosesc apelative la adresa ei când nu este prin preajmă.

Culiță crede că este o strategie a Elenei, care îi bag aceste lucruri în cap pentru a împărți voturile pe cazuri sociale și sportive, nu doar sportive.

”Stau la copaci, șușotesc...cine știe ce i-a băgat în cap”, a spus Culiță.

Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri senzațioanle despre Andreea Antonescu

Sebastian Chitoșcă este revoltat după scandalul pe care l-a avut cu Andreea Antonescu, în care l-a acuzat pe el, pe Zanni și pe Culiță, că folosesc apelative la adresa ei.

Aceștea și-au dat seama că este o strategie a Elenei Marin pentru a distruge liniștea echipei care s-a așternut după ce verigile slabe au fost eliminate. Se pare că discuțiile aprinse nu dau semn că vor înceta, Sebastian a făcut o remarcă incredibilă despre Andreea Antonescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Andreea a fost periculoasă și bine informată de tot ce se întâmplă de când a venit”, a spus Sebi.

Băieții din echipa Faimoșilor sunt în căutarea unei strategii pentru a aduce cât mai multe puncte la următorul joc. Sebi, Culiță și Zanni au o discuție pentru o nouă strategie. Însă, singura posibilitate pentru a aduce victoria este ca Andreea Antonescu să nu joace.

Jocul de Comunicare la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în cel mai important joc al săptămânii, jocul de comunicare. Ambele echipe sunt nerăbdatoare să ia legătura cu cei de acasă pentru a mai uita de tensiunile din competiție și pentru a se încărca cu energia celor dragi.

La consiliul de eliminare, un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021.

Andreea Antonescu de la Faimoși și Albert de la Războinici se avântă în lupta spre eliminare. Unul dintre ei va părăsi competiția.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.