SURVIVOR ROMÂNIA 2021: Sebastian Chitoșcă, dezvăluri incredibile: ”pe spate o să ne dea perversitațile”Urmărește o nou ediție duminică, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 04 apr 2021, 00:19
Sebastian Chitosca, dezvaluiri incredibile

Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri incredibile din tabăra Faimoșilor. Concurenții se vor duela în cel mai important joc al săptămânii, jocul pentru comunicare.

După două consilii tensionate în care doi concurenți au fost nominalizați, atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor, urmează un joc important pentru concurenți. Concurenții se vor duela în cel mai important joc de la Survivor România 2021, jocul pentru comunicare.

Zannidache, noi strategii la Survivor România 2021

Zannidache se gândește la noi strategii pentru a elimina unele persoane din echipa Faimoșilor, care după părerea lui îngreunează situația echipei.

”Știm ce e ăla general corect într-o echipă ideală, corect ar fi să-i dăm afară pe cei care îngreunează situația echipei.”, a spus Zanni.

Sebastian Chitoșcă este în pericol de eliminare, după ce a fost nominalizat în cel de-al doilea consiliu de nominalizare. Faimosul a primit patru voturi din partea coechipierilor săi. Sebi face dezvăluiri incredibile despre echipa sa.

”Noi credeam că foamea ne va da pe spate, nu, pe spate o sa ne dea perversitățile dintre noi, nu foamea.”, a spus Sebi, deranjat pentru că a fost nominalizat.

Elena Marin este de părere că în tabara Faimoșilor sunt strategii, alianțe, interese și că fiecare va pleca pe rând acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate? Daniel Pavel a dat startul unei provocări inedite. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Jocul pentru comunicare la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii se vor duela în cel mai important joc al săptămânii, jocul pentru comunicare. Echipa câștigătoare va primi mesaje de la cei dragi de acasă.

Lipsa persoanelor dragi este din ce în ce mai mare pentru concurenții de la Survivor România 2021, iar acest joc este foarte important ei.

Concurenții vor avea parte de o surpirză incredibilă, vor primi o vizită importantă înainte de competiția pentru jocul de comunicare.

Incidente grave vor avea loc pe traseu, Cătălin Moroșanu și Jador se vor accidenta pe traseu. Tensiunile ating cote maxime în competiția Survivor România 2021.

Concurenții vor avea parte de un consiliu de eliminare plin de emoții. Sebastian Chitoșcă de la Faimoși și Mellina de la Războinicii sunt în pericol de eliminare. Cine va părăsi competiția Survivor România 2021?

Citeste si: Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.