Survivor România 2021. Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital: "Am contractat virusul..."

Author: Marina Ionescu
Simona Hapciuc are probleme de sănătate.

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România, are probleme serioase de sănătate.

Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital. Fosta Faimoasa a explicat care au fost simptomele bolii problematice.

Citeste si: Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

Simona Hapciuc are probleme de sănătate

Fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 le-a mărturisit fanilor ei că se confruntă cu niște probleme de sănătate, după ce s-a întors din Republica Dominicană.

Însă, nu se aștepta ca lucrurile să fie atât de serioase.

"Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. 

Dar sunt bine",  a dezvăluit Simona Hapciuc.

Citeste si: Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dupa ce s-a întors din Republica Dominicană, de la “Survivor”, vedeta a avut parte de multe probleme de sănătate despre care a povestit.

Simona Hapciuc a dezvăluit că se află încă sub observarea atentă a medicilor, însă starea ei de săntate nu este deloc una prea fericită.

" Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial", a mai spus Simona Hapciuc.

Simona a fost părăsită când a rămas însărcinată

Simona Hapciuc a fost una dintre concurenții de la Survivor România. Faimoasa a arătat în cadrul cometiției că este o adevărată luptătoare și o mămică model.

Faimoasa ese o mamă singură. Aceasta și-a crescut băiețelul singură după ce tatăl copilului ei a decis să o părăsască când a aflat că este însărcinată. 

Citeste si: Majda a luat fiecare Faimos in parte si l-a caracterizat! E uluitor ce a spus despre Elena Marin si Roxana Nemes:"Nu isi da seama..."

"Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate.

Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile", a mai declarat Simona.