Survivor Romania 2021. Sindy face legea la Razboinici. Ce a putut spune despre Sorin dupa primul Joc de Imunitate pierdut al saptamanii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 03:25
Sindy, acuzatii la adresa lui Sorin de la Razboinici

Sindy, noua Razboinica de la Survivor Romania 2021 a capatat puteri in competitia Survivor Romania 2021 dupa ce a inceput sa adune foarte multe puncte pentru echipa si sa fie votata de catre public.

Sindy este cu siguranta revelatia din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021. Cine ar fi crezut ca o concurenta nou venita in echipa poate reusi in scurt timp sa se plieze si sa se adapteze atat de repede in sanul coechipierilor ei si mai mult sa iasa pe traseu cu cele mai bune adversare de la Faimosi si sa si castige puncte. Dupa ce a fost votata saptamana trecuta favorita publicului dupa Albert, Sindy a prins incredere in ea si a inceput sa lupte si mai mult si mai bine pentru echipa, insa norocul nu a fost

de partea Razboincilor in primul joc de Imunitate al saptamanii si au pierdut cu un scor foarte strans de 10-9 in favoarea Faimosilor.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy il pune la zid pe Sorin pentru esecu echipei Razboincilor din primul joc de imunitate al saptamanii

Citeste si: Sindy indragostita de unul dintre Razboinicii de la Survivor Romania? "Eu am venit aici pentru..." Iata ce marturisiri uluitoare a facut concurenta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca acestia au fost foarte determinati sa isi castige imunitatea si mai mult, au fost foarte uniti, un lucru destul de rar pentru cei care au poate cele mai rasunatoare scandaluri in echipa. Razboincii au incercat sa gadeasca vinovatii de esecul echipei, iar Sindy a fost prima care a spus ca Sorin este principalul vinovat pentru a vrut sa se pastreze si sa nu dea totul pe teren sa nu se accidenteze.

Daca pana acum, in colimatoriul noii Razboinice intrase Mellina, acum dupa ce Razboincii au pierdut primul joc de Imunitate al saptamanii, Sindy este tot mai convinsa ca vina o poarta Sorin: "Noi am vrut sa dam totul acolo pe teren si Sorin s-a gandit ca, "ce conteaza, eu merg mai incet pe traseu, nu vreau sa ma accidentez".

SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy, acuzatii dure la adresa lui Sorin Puscasu

Citeste si: Final dramatic in jocul de imunitate la Survivor Romania! Scorul final s-a decis la stafeta mixta! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Sorin este slab pe traseu, a concluzionat Sindy care l-a si votat in primul Consiliu de Nominalizare al saptamani pe Razboinc. Nu este prima care spune acest lucru despre Sorin. Si Albert a sustinut mereu ca Sorin este slab pe traseu si ca a dus mai putine puncte decat el, insa eternul sau rival a tinut sa-l contrazica intr-un Consiliu de Nominalizare si sa

ii dea replica spunand ca si accidentat fiind, el tot a adus mai multe puncte in echipa.

Daca Razboincii cauta vinovatii pentru esecul din primul Joc de Imunitate din aceasta saptamana, Faimosii au vesnicele probleme interne pe plan social. Zanni ii acuza pe Morosanu si pe Elena Marin ca in loc sa puna osul la treaba, au fugit pe plaja: "Ei au vazut din prima ca faceam treaba si au fugit pe plaja...."

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.