SCENE IREALE pe traseul Survivor Romania! Stefan Ciuculescu il ia la bataie pe Zanni, iar Sebastian Chitosca se baga intre cei doi Faimosi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 21:15
Trei concurenti implicati in bataie pe traseu la Survivor Romania 2021

Imagini demne de meciurile de wrestling la Survivor Romania 2021 dupa ce Stefan Ciuculescu sare la bataie in prezenta tuturor concurentilor pe traseu.

S-a umplut paharul in "relatia" dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021. Cei trei ajung intr-o ipostaza greu de imaginat pentru telespectatorii competitie. Daca la inceput, totul se rezuma la mici conflicte in camp, totul a degenerat pe traseul competitiei in timpul primului Joc de Imunitate cand Stefan Ciuculescu a sarit efectiv sa-l bata pe Zanni. Insa, totul a pornit in urma cu cateva ore in camp.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Bataie in toata regula in timpul Jocului de Imunitate

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin dezvaluie cel mai mare secret al dansatoarei. Ce vrea Faimoasa sa faca daca ar castiga Survivor Romania 2021

Se pare ca Faimosii sunt mai dezbinati ca niciodata, iar micile bisericute si-au facut aparitia spre disperarea unor concurenti.

Pana si Razboinicii sunt de-a dreptul socati de ce se intampla in tabara adversa. "Clar sunt doua echipe acolo si nu stiu care de care sa scape mai repede," spune si Sorin Puscasu. Satul de atitudinea Faimosilor Zanni si Sebastian Chitosca, Bogdan Urucu, este si el revoltat de tot ce se intampla in echipa vedetelor: "Zanni si Sebastian mereu trebuie sa faca bascalie de cineva.
Sebastian e ca si catelul ala de latra pe langa stapan..."
Decealalta parte, Zanni nu ii mai potate inghiti atitudinea lui Stefan Ciuculescu care, in opinia lui, spune ca o face pe seful si tipa si in stanga si in dreapta. Mai mult, inaintea jocului de Imunitate, atat Stefan Ciuculescu cat si Zanni ajung sa se contrarieze si sa refuleze in fata prezentatorului Daniel Pavel: "Atatea critici si atatea acuze...s-a
umplut paharul si a dat pe dinafara."
Zanni, in schimb ii reproseaza coechipierului sau ca nu are caracter: "S-a vorbit atata despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bataus sa vorbesc despre bataie, eu o sa ma bat doar aici( Zanni, facand semn catre cap).

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

SURVIVOR ROMANIA 2021. Stefan Ciculescu ii ia la bataie pe Zanni si Sebastian Chitosca

Citeste si: Primele imagini si declaratii ale Irishei de la aeroport:"In interor e o socoteala, alte interese..."

Insa punctul culminant al Jocului de Imunitate a fost in momentul cand Sefan Ciculescu a sarit de pe banca Faimosilor si s-a dus direct la Zanni impingandu-l cu umarul si luandu-l efectiv la bataie: "De aia nu va halesc..."

' In tot acest timp, Elena Marin tipa la Stefan sa se potoleasca, insa cel care a intervenit practic intre cei doi a fost Sebastian Chitosca care a incasat un pumn din partea lui Stefan. Mai multi concurenti au sarit sa ii desparta pe cei trei. Cum s-a terminat intreg incidentul, aflati in aceasta seara de la ora 20:00 la Survivor Romania 2021!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.