Survivor Romania 2021. Tatal lui Albert, momentul adevarului despre fiul lui. Discutie neasteptata cu Musty dupa eliminare:"El nu poate uita..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 14:10
Dialog intre tatal lui Albert si Musty despre Razboinic

Tatal lui Albert si Musty au avut o discutie cat se poate de neasteptata la Teo Show unde fostul razboinic a povestit ce l-a destabilizat pe Albert cel mai mult la Survivor Romania 2021.

Invitat la Teo Show, tatal lui Albert a vorbit despre parcursul fiului lui la Survivor Romania 2021 si a intrat si in dialog cu Musty aflat inca in Republica Dominicana. Tatal Razboinicului a dezvaluit ca fiul lui inca este afectat dupa plecarea lui Alin salajean si a celor mai buni prieteni pe care si-i facuse in cadrul competitiei referindu-se si la Lucian Barbu cu care Albert a legat o prietenie extrem de stransa.

Si Musty a recunoscut ca nu e suparat pe Albert  pentru nominalizare, nici nu ii poarta pica si chiar ii doreste sa ajunga in Finala la Survivor Romania 2021.

Survivor Romania 2021. Dialog in premiera intre tatal lui Albert si Musty dupa eliminarea Razboincului 

Citeste si: Dialog inimaginabil intre Sebastian Chitosca si Cosmin Stanciu la Survivor Romania 2021 despre Elena Marin:"Nu se mai termina cu prefacuta asta..."

"Prima oară l-a afectat plecarea lui Lucian Barbu. Atunci a avut o mică cădere. Și-a mai revenit puțin, apoi prietenia lui cu Alin Sălăjean. Iată că s-a întâmplat necazul, a plecat din cauza unor probleme de sănătate și după s-a distanțat puțin de grup.  S-a simțit puțin marginalizat. Problemele care s-au ivit acolo în junglă, cel puțin cu Sorin. El nu poate uita, nu poate să treacă peste, iar Sorin nu vrea să trăiască prezentul”, a spus tatal lui Albert.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“N-a fost vorba că Sorin n-a putut să treacă peste. Nu sunt de acord cu dumneavoastră.

Vreau să vă zic că nu se arată nici 10% din ce trăim noi acolo. Sincer, problemele au fost total altfel. Cu siguranță n-au fost problemele de nominalizare între mine, Albert sau Sorin. Nu aveam o afinitate cu Albert precum aveam cu alții. Nici el nu avea afinitate cu mine, dar nominalizarea era total de înțeles. Era logic să mă nominalizeze pe mine în momentul în care eram ultimul de la coadă”, a mai declarat Musty din Republica Dominicana.

Survivor Romania 2021. Musty ar vrea ca Albert sa ajunga in Finala

Citeste si: Albert și Sindy, cel mai nou cuplu de la Survivor România 2021? Incredibil ce s-a întâmplat în momentul în care au rămas singuri

"Nu, nu sunt supărat pe el. Pe moment am simțit și eu că nu l-am luat în brate precum i-am luat pe ceilalți Mă bucur că a rămas în concurs.

Sper să se împace cu toată lumea, nimeni să nu fie supărat pe el. După ce au plecat unele persoane din competiție, cu care el se înțelegea, după ce a plecat Alin, el cumva s-a simțit pierdut. Nu își găsea locul lui. Am încercat de multe ori să vorbesc cu el, să încercăm să îl apropiem...."

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.