Survivor Romania castigator. Desemnarea marelui castigator are loc sambata, 30 mai

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 18 iul 2022, 06:05
Finalisti Survivor Romania castigator

Survivor Romania castigator. Sambata, 30 mai, urmeaza sa fie desemnat marele castigator Survivor Romania.

 

Cei patru finalisti de la Survivor Romania, Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu, merg in Marea Finala de sambata, 30 mai, de la Kanal D.

Survivor Romania castigator. Cine sunt finalistii Survivor

Mai este foarte putin pana la Marea Finala Survivor Romania 2020. Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu, cei patru sportivi ajunsi in finala, asteapta cu emotie ziua cea mare, atunci cand unul dintre ei primeste titlul de "marele supravietuitor".

Cei patru finalisti au fost desemnati in urma celor doua semifinale disputate in weekendul care tocmai a trecut, insa doar unul dintre ei va intra posesia trofeului si a marelui premiu de 250.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat prin votul publicului, in direct, sambata, 30 mai, la Kanal D.

Citeste si: Finala Survivor Romania: cum se va alege castigatorul Survivor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania castigator. Finala are loc pe 30 mai

Doua fete, Lola si Elena, si doi baieti, Emanuel si Iancu, sunt cei patru finalisti Survivor Romania 2020. Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania, a anuntat in ultima emisiune cand are loc Marea Finala. Anuntul lui era asteptat cu sufletul la gura de catre concurenti si telespectatori.

"Iata-i, ultimii patru! Cei patru care intra in finala Survivor Romania 2020.

Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu totii sunteti in marea finala! Va meritati locul, ati demonstrat ca trebuie sa fiti acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va castiga si marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supravietuitorul suprem", a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor Romania.

Survivor Romania castigator. Desemnarea castigatorului Survivor Romania se face in direct

Nu pierdeti sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, Marea Finala Survivor Romania, la Kanal D.

Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de Survivor Romania.

Cei 4 finalisti se lupta pentru trofeul Survivor Romania si pentru marele premiu in valoare de 250.000 de lei.

Survivor Romania castigator. FanArena, editie speciala dupa Finala Survivor Romania

FanArena a pregatit o editie speciala sambata, dupa Finala Survivor Romania. Telespectatorii au sansa sa urmareasca primele reactii ale concurentilor, dar si declaratia marelui castigator, imediat dupa primirea trofeului. FanArena, prezentata de Cosmin Cernat, o editie speciala va fi difuzata sambata, 30 mai, imediat dupa Finala Survivor Romania.

Imediat dupa aflarea marelui castigator Survivor Romania 2020, concurentii fac primele declaratii la FanArena.

Citeste si: Mihai Onicas, prima reactie dupa eliminarea lui Cezar Juratoni din competitia "Survivor Romania"! "El trebuia sa iasa cu trofeul deasupra capului nu cu o torta in mana..."

Sambata, de la 20.00, la Kanal D, va avea loc marea Finala Survivor Romania, in care va fi desemnat marele castigator. Primele reactii ale finalistilor vor fi difuzate dupa marea Finala Survivor, la FanArena, incepand cu ora 00:30.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.