Primele imagini cu Culita Sterp la aeroport. Cine a venit sa il intampine, cu ochii in lacrimi, la Otopeni. Culita a plans ca un copil

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 mai 2021, 17:04
Revederea dintre Culita Sterp si mama sa a fost una emotionanta. Culita a stat o jumatate de an departe de familie, alaturi de Faimosii de la Survivor Romania

Culita Sterp s-a intors in tara dupa aproape o jumatate de ani petrecuta departe de familie, in Republica Dominicana, acolo unde a facut parte din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021.

Luni dupa-amiaza, Culita Sterp a revenit in tara dupa ce a abandonat competitia Survivor Romania, din motive personale. Artistul a plecat in Republica Dominica la scurt timp dupa ce a aflat ca iubita lui, Daniela Iliescu, e insarcinata si nu a mai rezistat, din punct de vedere emotional, sa stea departe de ea, deoarece nasterea primului sau copil e la cateva saptamani distanta.

Culita Sterp la aeroport: Cine l-a asteptat pe Faimosul de la Survivor

Culita a fost asteptat la aeroport de mama sa, doamna Geta si de fratele sau Iancu iar revederea a fost una foarte emotionanta. Culita si-a imbratisat mama si amandoi au izbucnit in plans. Cel care a destins atmosfera a fost Iancu, care i-a promis fratelui sau ca au de cantat diseara. "Ai, slabit, nebunule", l-a laudat Iancu pentru fizicul sau.

Citeste si: Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Totusi, Culita s-a aratat dezamagit ca nu e si Daniela alaturi de mama si de fratele sau. "Numai voi doi sunteti?" l-a intrebat Culita pe fratele sau. "Numai noi doi. Restul sunt acasa, toti", i-a raspuns Culita.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culita Sterp la aeroport. Iubita Daniela Iliescu il asteapta acasa

Sarcina Danielei Iliescu e foarte avansata, ea urmand sa nasca la jumatatea lunii iunie. Multi l-au condamnat pe fostul Faimos ca a ales sa plece intr-o deplasare atat de lunga si de dura cand stia ca iubita lui este gravida si nu o va putea sprijini in momentele dificile din timpul sarcinii. Pe parcursul competitiei, Daniela a tratat de mai multe ori aceasta situatie, marturisind ca cei doi au decis impreuna ca el sa plece la Survivor Romania si ea l-a incurajat neconditionat pentru ca participarea la un show atat de complex este o oportunitate unica in viata

unui om.

Citeste si: Gestul disperat al lui Culita Sterp de fata cu toti concurentii Survivor Romania: "Nu cer mila nimanui, cer doar intelegere. Nu vreau sa fac vreo nebunie"

Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care

faima nu l-a schimbat.

M-ai  uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată.

Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”, i-a scris Daniela.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.