ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021! Cine a parasit competitia dupa alte TREI nominalizari surprinzatoare din partea Razboincilor si a Faimosilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 15:55
Scandal in Consiliul de Eliminare intre Elena Marin si Sebastian Chitosca

Eliminare-surpriza la Survivor Romania 2021 dupa ce Albert Oprea de la Razboinci a fost votat din nou favoritul publicului. Ce echipa a reusit sa isi pastreze toti concurentii?

Consiliul de Eliminare din aceasta saptamana de la Survivor Romania 2021 a fost unul al declaratiilor de razboi si in echipa Faimosilor, dar si la Razboinici dupa ce au avut loc noi intorsaturi de situatie in ambele echipe. La Razboinci, nominalizat spre eliminare a fost Albert, iar la Faimosi Andreea Antonescu. 

Inca de la inceput, Albert a declarat ca nu ii este firica de acest Consiliu de Eliminare deoarece are incredere in el si in public, mai ales ca a avut o saptamana extrem de buna pe traseu unde a avut un

scoring de 7 din 8 puncte, lucru admis si de coechipierii sai: "Ma simt ok, bine, nu am emotii de niciun fel. Am inteles ceva saptamana trecuta si anume ca publicul ma iubeste, ca a vazut in mine un potential castigator, sincer, curat si demn. Vreau sa le multumesc tutuor ca fiind favorit. Am avut cea mai buna saptamana a mea de cand sunt aici, s-a vazut si pe traseu.
Am avut 7 puncte din 8 castigate. Imi doresc sa imi duc scopul pana la capat. Pe langa votul publicului, am vazut o o poza cu mama si tatal meu. Vreau sa dedic publicului care m-a votat si care crede in mine, familiei mele si lui Dumnzeu. L-am redescorprit pe Dumnezeu aici. Ma voi lasa pe mana publicului,"
a incheiat Albert discursul inainte sa afle cine este favoritul saptamanii.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat aseara din competitie

Citeste si: Situație inedită la Survivor România 2021! Publicul va putea vota finalul jocului de comunicare de săptămâna viitoare. Iată cum puteți vota

Insa, Daniel Pavel a venit cu un anunt care i-a schimbat poate destinul la Survivor Romania 2021 lui Albert Oprea si anume ca el este favoritul publicului, iar concurentul a declarat ca se astepta cumva la acest deznodamant pentru el: "O simt chiar mai bine ca saptamana trecuta, e

o onoare si m-a facut sa ma simt si mai motivat si mai determinat. Vreau sa le multumesc, va promit ca nu va dezamagesc si sunt gata sa merg si prin foc si nu cu cateva persoane, ci sunt gata sa ma confrunt si cu o armata. Doar cine a fost in locul meu poate sa confirme ce simt. Nu iti mai trebuie somn mancare, nimic. Eu doar pot sa promit ca nu ii voi dezamagi." 

La randul sau, Albert a fost nevoit sa faca o nominalizare in calitate de favorit al publicului si l-a ales pe nimeni altul decat pe Sorin, cel despre care crede ca are ceva personal cu el si nu poate uita niste conflicte pe care le-a avut cu el in trecut. Albert de la Razboinci a declarat ca votul lui spre nominalizare este unul bazat pe criteriu social: "Aceasta persoana are ceva personal cu mine, chestii din trecut, nu ma vrea deloc in acest grup, in echipa Razboincilor si face mereu ceva ca eu sa

fiu propus spre eliminare. Nu avem verigi slabe, dar il simt cea mai putin potenta de a aduce puncte si aceasta persoana este Sorin." 

Luand cuvantul, Sorin a dezmintit spusele lui Albert si l-a contrazis declarand ca nu are absolut nimic personal cu el, insa nu il vede integrat in nicun fel in echipa, mai ales de cand a disparut bisericuta lui si majoritatea concurentilor cu care se intelegea au fost eliminiati de la Survivor Romania 2021: "Din spusele lui, nu am nimic personal. El nu se integreaza, persoanele poi i-au spus in fata aceeasi parere care o aveam toti. Mi se pare aberant sa aduci aceste cuvinte aci. S-a obinsuit cu treaba de acolo, cu bisericuta lui. Pot sa spun ca am ceva leziuni, insa si in aceasta situatie am adus puncte mai multe de catre el. Stia cumva parerea tuturor despre el. Toti l-am impins de la spate, am incercat sa-l facem sa isi revina. Nu prea aveam subiecte comune, dar o sa iau voult ca atare. Nu este nimic personal catre el."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Nominalizari surprinzatoare in echipa Razboincilor dupa ce Albert a iesit favoritul publicului

Iar urmatorul clasat in preferintele publicului a fost nimeni altul decat Andrei Dascalu care a declarat ca nici nu se astepta la o astfel de surprinza, iar acum poate sa spuna cu mana pe inima ca isi face parintii si mai mandri, insa nu poate sa se bucure pe deplin pentru ca urmeaza sa faca si el o nominalizare si aceea este Romina. Andrei a explicat ca nu este o verigsa slaba, insa a concurat cu cele mai putin bune concurente de la Faimosi si nu isi poate da seama daca va reusi sa aduca puncte jucand si cu cei mai buni: "Vreau sa multumesc oamenilor de acasa. Nu ma asteptam, ma asteptam la oricine altcineva, dar sa nu ies pe locul doi, dar ma simt si trist ca trebuie sa votez pe cineva, asta e cea mai proasta parte. Iesind pe locul doi, sper ca am reusit sa imi fac familia si mai mandra."De cand am intrat in competitie, am zis ca votez pe criterii sportive. Toti suntem foarte ok pe partea sportiva si sociala, toti suntem la fel de buni, am avut putin timp, sper din suflet sa nu iasa, iar motivul este ca a adus puncte pana acum. Au fost aduse cu verigile slabe de la Faimosi. As intreba-o daca se va intari sau va fi folosita ca o strategie a Faimosilor. Acea persoana este Romina." 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romina nu a parut deloc deranjata de vot, din contra a declarat ca se asteapta in orice moment sa fie nominalizata: "Eu am spus ca in orice moment ma astept sa fiu votata. Nu imi este teama, stiu unde am venit, eu am urmat strategia grupului. Nu am fost asa rea pe traseu, fiecare e liber sa nominalizeze." 

Asadar Romina si Sorin sunt cei nominalizati din partea Razboincilor.

La Faimosi lucrurile au degenerat intr-un scandal cumplit in momentul in care Elena Marin a fost aleasa pentru a doua oara consecutiv favorita publicului: "Tip de fericire, nu ma asteptam sub nicio forma. Dupa toata suferinta de pana acum, asta e cea mai mare bucurie. Si Albert stie acelasi lucru. Inseamna ca ai putut sa ajungi la sufletul oamenilor. Publicul stie ce traiesti si empatizeaza cu tine. Conteaza enorm de mult pentru mine, multumesc mult de tot." 

Survivor Romania 2021. Nominalizare cu scandal dupa ce Elena Marin a iesit favorita publicului

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare? Ce echipă se va bucura de aperitivele delicioase

Elena Marin l-a nominalizat tot pe criterii sociale pe nimeni altul decat Sebastian desi majoritatea se astepta ca votul spre nominalizare sa mearga la Zanni. Concurenta si-a motivat alegerea declarand ca: "In ultima saptamana, am crezut ca se vor stinge conflictele dintre noi, din pacate lucrule nu au stat asa. Daca cu unii am intele de unde a plecat ura si scandalul, cu alta persoana nu inteleg de unde. Am incercat sa nu zic nici macar da-te mai incolo si cu toate astea nu sunt lasata in pace si imi sunt aduse foarte multe jigniri. Cred ca s-a produs un declick si pe langa suferinta mea, oare tatal meu cum se simte cand imi sunt aduse aceste jigniri. Sa se opreasca jignirile, psihic nu e niciun fel de problema, dar poate sunt oameni de acasa care sufera si nimeni nu merita sa treaca prin astea. Persoana pe care o sa o nominalizez este Sebastian." 

Insa, Sebastian a avut o reactie destul de dura la adresa Elenei Marin si si-a spus punctul de vedere negand ca a injurat-o sau ca i-a adus jigniri: "Nu ma deranjeaza deloc, dar nu vreau nu vreau sa fie lasat publicul dus in eroare. Nu am injurat-o niciodata. Stie de cand are conflictul cu mine. A incercat sa nege niste cuvinte si am picat drept imbarligator. Cel mai recent conflict a fost cand noi stateam de vorba si se duce catre Andreea si spune ca am facut-o vaca. Dupa ce a vazut ca noi ne-am dus acolo si ea a fost cea care a facut ceva strategii, i-am spus ca nu e frumos ce face si ca e o falsa si o imbarligatoare. Dar ii multumesc ca m-a nominalizat. Niciodata nu am jignit-o decat ca e o falsa si ca nu castiga aceasta competitia, dar de a spune ca sunt foarte multe jigniri este mult si nu accept. Nu imi place fata ei si nu imi place felul ei de a fi. Nu imi place caracterul ei, atat." 

Survivor Romania 2021. Eliminare surprizantoare dintre patru concurenti propusi pentru a parasi competitia

Citeste si: Emoții mari pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2021. Jocul de comunicare din această seară are miză dublă. Ce premiu suplimentar va primi echipa câștigătoare? Doi concurenți vor lipsi la jocul din această seară

Astfel, din echipa Faimosilor, cei care merg spre nominalizarea spre Eliminare la Survivor Romania 2021 sunt Andreea Antonescu si Sebastian Chitosca.

Daniel Pavel a facut ulterior anuntul mult asteptat si a spus ca dintre cei patru nominalizati spre eliminare de la Survivor Romania 2021, cea care paraseste competitia este Romina de la Razboinci. Concurenta nu a fost surprinsa si a luat lucrurile ca atare, parasind competita, insa nu inainte de a-i bate obrazul lui Andrei Dascalu: "Nu ma surprinde, ma asteptam oricand sa fiu votata. Ma bucur de experienta de aici, daca colegul meu a spus asa, nu am hotarat eu. Nu am luat puncte doar cu Andreea Antonescu, am luat si cu Ana si Elena. Ma bucur de experienta asta si atat," a fost declaratia Rominei.


 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.