SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Prima reactie a lui Albert dupa eliminare. Incredibil ce a spus despre Elena Marin: "Tu esti femeie..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 iul 2021, 13:23
Vestea eliminarii a venit pe neasteptate pentru Albert. Obisnuit ca publicul sa il voteze, Razboinicul a aflat ca popularitatea e o sabie cu doua taisuri

Drumul Razboinicului Albert la SURVIVOR ROMANIA 2021 s-a incheiat, acesta fiind eliminat duminica seara. Emotionat, acesta si-a spus parerea despre toti colegii din competitie iar unele opinii au fost de-a dreptul neasteptate.

SURVIVOR ROMANIA 2021. CINE A fost eliminat duminica

Duminica seara, in cadrul unuia dintre ultimele Consilii de la Survivor Romania, Razboininicul Albert, unul dintre cei mai vechi concurenti din emisiune si cel mai iubit si votat de public, a primit vestea sfasietoare: parcursul lui s-a incheiat cu doar o saptamana inaintea Marii Finale. Din pacate, telespectatorii care l-au votat drept favorit timp de 10 saptamani au decis ca e momentul ca Albert sa se intoarca acasa. 

Citeste si: CUM a comentat Sorin Puscasu eliminarea lui Albert Oprea din cursa pentru Marea Finala Survivor Romania 2021! Fostul Razboinic, injurat ca la usa conrtului dupa ce Albert a iesit in competitie

Concurentii propusi duminica pentru eliminare au fost Albert, Marius si Elena Marin iar Albert a fost ultimul in topul voturilor telefonice primite.

SURVIVOR ROMANIA 2021. ALBERT a fost eliminat aseara din competitie

Am venit aici cu gandul de a castiga si de a ajunge in finala. Regretele pe care vi le-am spus sunt si singurele. Stiam ca se poate ajunge la momentul acesta, de a parasi competitia si nu imi doresc deloc.

As fi vrut sa imi indeplinesc visul, acela de a fi in finala si, cel mai important, sa ma tin de promisiunea facuta tatalui meu.

Asta ma doare cel mai tare. Sunt si multi oameni care m-au votat atat de multe saptamani si si-au dorit ca eu sa fi acolo.

Am dat tot ce am putut, nu am avut nici macar o secunda gandul de a renuntat. Daca v-am dezamagit, credeti-ma, nu am avut intentia asta. Ramasesem ultimul veteran al echipei. Ii predau stafeta lui Andrei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai am un regret pe care trebuie sa i-l spun lui: ca n-am apucat sa jucam. Am vrut foarte tare sa joc cu Andrei, pentru ca l-am considerat cel mai bun din echipa noastra.

Plec cu multe amintiri frumoase si cu o ultima amintire pe care mi-a oferit-o Zanni, vreau sa-i mai multumesc inca o data. A fost foarte frumos gestul pe care l-a facut pentru mine. 

Imi doresc din suflet ca cel care merita sa castige emisiunea asta.

Elena, intodeauna, cand toata lumea spunea ca tu nu meriti, eu am spus ca tu meriti. Sa ma contrazica cine e de fata aici ca tu nu meriti. Esti femeie, stiu cat de greu mi-a fost mie sa ajung pana in punctul asta, ca barbat. Imi dau seama prin ce ai trecut si tu si te felicit pentru ca ai ajuns pana aici.

Zanni, cel mai frumos nebun din competitia asta. Am invatat multe de la tine. Ai o inteligenta incredibila, n-o zic doar de complezenta. Ai o inteligenta incredibil de mare, la varsta ta. Avem aceeasi varsta si pana sa ajung in competitia asta eu ma credeam foarte inteligent. Ambitia ta m-a lasat masca intotdeauna.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand aflam cine a castigat SURVIVOR ROMANIA

SURVIVOR ROMANIA se indreapta cu pasi repezi spre Marea Finala iar ultima saptamana se va desfasura intr-un ritm alert si va introduce cateva schimbari de proceduri. Astfel Consiliile de eliminare de joi si de vineri vor avea loc in direct, LIVE din Republica Dominicana iar Marea Finala, in cadrul caruia vom afla cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021, va fi transmisa sambata, pe 10 iulie.

Un element de noutate e prezenta tuturor concurentilor din acest sezon al SURVIVOR ROMANIA la Marea Finala. Astfel, peste 40 de sportivi vor pleca in Republica Dominicana pentru a asista la ceremonie.

Citeste si: Alin Salajean, reactie vehementa dupa eliminarea lui Albert Oprea de la SURVIVOR ROMANIA: "De azi, buturuga nu va mai avea niciun favorit..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.