Survivor Romania live stream online: urmareste aici finala live

Autor: B.M.
Actualizat: 26 ian 2021, 19:00
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania

Survivor Romania live stream online oficial: cum poti sa urmaresti online finala Survivor Romania.

Marea finala Survivor Romania are loc astazi, 30 mai, de la ora 20:00, la Kanal D. Lola, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti care se vor lupta pentru trofeul Survivor si pentru marele premiu in valoare de 250.000 de lei.

Survivor Romania live stream oficial: urmareste aici finala

Poti urmari marea finala Survivor Romania accesand pagina oficiala de live stream incepand cu ora 20:00: https://www.kanald.ro/live.html. Daca doresti sa revezi cele mai tari momente din emisiune o poti face pe canalul oficial de YouTube.

Ramai si pe kanald.ro pentru a afla in timp real cele mai recente stiri din finala, dezvaluiri si exclusivitati. Iar dupa ce vei urmari Survivor Romania live nu rata o editie speciala FanArena, unde vei vedea in direct primele reactii ale concurentilor, dar si primele declaratii ale marelui castigator.

Survivor Romania: cine castiga marele premiu?

Survivor Romania live stream oficial: cum se alege marele castigator

Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de Survivor Romania.

Castigatorul Survivor Romania va primi marele trofeu, dar si premiul in valoare de 250.000 de lei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: “FanArena”, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala “Survivor Romania”, sambata, de la 00:30, la Kanal D!

Survivor Romania live stream oficial: cine sunt cei patru finalisti

Lola este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti. Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

Elena Ionescu a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda; avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru. In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist.

Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

Citeste si: Ce mesaj a transmis Diana Belbiță înaintea Finalei Survivor România! Pe cine susține

Survivor Romania live stream oficial: despre Survivor Romania

Survivor Romania, difuzat de Kanal D, este un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima. Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica.

Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat in tari precum Grecia si Turcia, unde a inregistrat un succes urias, atingand si 50% cota de piata.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.