"Survivor Romania" - o lecție de viață pentru concurenții rămași in competitie! Află cum se vor descurca aceștia intr-un joc inedit de mimă, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: O.P.
Actualizat: 19 mai 2020, 00:11

Citeste si: El este doctorul care a contribuit la siguranta concurentilor de la "Survivor Romania"! Iata cum i-a ajutat de aceasta data pe Lola si Emanuel, in cadrul unui duel din jocul de Quiz!

Citeste si: Final de senzatie in jocul de Quiz, la "Survivor Romania"! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa! Cum au reactionat perdantii!

Citeste si: Moment extrem de emotionant la "Survivor Romania"! Lola a primit incurajari pentru Marea Finala de la mama sa! Razboinica a izbucnit in lacrimi de fericire cand i-a cantat "La multi ani!" mamei sale!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.