Survivor Romania si Survivor Grecia. Ultimii supravietuitori se vor infrunta intr-un nou joc international de recompensa, duminica, 27 iunie, intr-o noua edite incendiara, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iun 2021, 01:58
Romania si Grecia se vor duela intr-un nou joc de recompensa Foto(6)
Romania si Grecia se vor duela intr-un nou joc de recompensa
Sursa: Captură KANAL D

O noua surpriza de proportii la Survivor Romania 2021! Ultimii concurenti romani si greci se vor duela intr-un nou joc international de recompensa!

Duminica, 27 iunie 2021, se anunta o noua editie incendiara la Survivor Romania 2021, un nou joc de recompensa cu totul special! Ultimii concurenti ramasi la Survivor Romania si respectiv la Survivor Grecia se vor confrunta intr-un nou meci de exceptie, in echipe mixte.

Survivor Romania si Survivor Grecia isi dau întalnire intr-un nou joc de recompensa senzational!

In editia de duminica, 27 iunie 2021, a emisiunii Survivor Romania, Faimosii si Razboinicii se vor confrunta din nou pe traseu cu ultimii concurenti ramasi in competitie la Survivor Grecia, intr-un nou joc de

recompensa care se anunta a fi unul de exceptie.
Ca si in primul joc international de recompensa, se vor forma doua echipe mixte compuse din Faimosii romani si cei greci pe de parte si din Razboinicii romani si greci pe de alta parte.

Faimosii si Razboinici le-au declarat razboi Elenei Marin si Mariei Chitu!

In cadrul celui de-al doilea consiliu de nominalizare, Elena Marin si Maria Chitu au fost aspru criticate si puse la zid atat de catre Faimosi, cat si de Razboinici. Reprosurile si replicile acide

la adresa ceor doua concurente au continuat si in camp, dupa consiliu, unde baietii par ca s-ar fi coalizat impotriva fetelor si le-au declarat razboi in mod direct. Astfel, fetele se simt din ce in ce mai marginalizate de catre colegii lor si sunt de parere ca baietilor le este frica de faptul ca ele au posibilitatea de a ajunge in faza jocurilor individuale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de duminica a emisiunii Survivor Romania, in cadrul Consiliului de Eliminare, un concurent din echipa Faimosilor, dintre Elena Marin si Sebastian Chitosca, ca parasi competitia, iar visul suprem de a ajunge in marea finala se va spulbera.

In aceasta saptamana, Faimosii au pierdut ambele jocuri de imunitate. Acestia l-au nominalizat in primul consiliu pe Sebastian, iar in cel de-al doilea pe Elena Marin.

Ramane de vazut insa cine a primit mai multe voturi de sustinere din partea publicului pentru a-si putea pastra locul in competitie in continuare.

Citeste si: Momente incendiare la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Care este miza jocului?

Citeste si: Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Urmăriți o ediție incendiară!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.