Susen decide din nou să spună tot adevărul, dar este lovită de mașină și cade inconștientă. Vezi online live episodul 108 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 mar 2024, 02:35

Episodul 106 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 21 iunie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 106 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 21 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 21 iunie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Susen se află în pericol de moarte după ce este lovită de mașină.

Ce se întâmplă în episodul 108 al serialului “Totul pentru familia mea”?

AKif o trage de limbă pe Elif și când află că mama ei a murit aproape de casă îți dă seama că nu este o coincidență.

Omer este foarte supărat de tensiunea care are loc între Ogulcan și Susen, dar își propune să nu se mai implice până când cei doi nu își rezolvă problemele personale.

Citește și: Serialul turcesc "Melek", din 4 iulie, la Kanal D!

În acel moment Susen se gândește să spună absolut tot adevărul.

De aceea pleacă să îl caute pe Tolga să îi povestească cum a murit sora lui.

Aceasta îl vede pe Tolga când traversează o stradă, cu căștile pe ureche și nu aude când o mașină se îndreaptă spre el cu viteză.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Susen, din reflex, vrea să îl ajute și îl împinge din fața mașinii. Din păcate rămâne inconștientă după ce este trântită la pământ.

Tolga se află în stare de șoc și nu mai știe cum să reacționeze.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Orhan este concediat din liceu fără un motiv întemeiat. Vezi online live episodul 107 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?