Susen este pe cale să o dea în vileag pe Melisa! Kaan face tot ce îi stă în putință ca adevărul despre accidentul lui Kadir să nu iasă la iveală. Nebahat vrea să le spună fraților Eren că Akif le-a omorât tatăl

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 feb 2023, 13:53

”Le voi spune că Akif le-a omorât tatăl”.

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Susen este pe cale să dezvăluie adevărul despre accidentul lui Kadir. Kaan încearcă să o oprească pe Susan să zică faptul că Melisa este vinovată de moartea lui Kadir dar amândoi cad de la etaj. 

 În drum spre spital, Kaan îi spune lui Akif că a făcut-o pentru a-și proteja familia. Akif este cu adevărat devastat.

Kaan se zbate între viață și moarte 

Șengul vrea să-și facă dreptate de una singur și pleacă să-i dea o lecție celei care îndrăznește să se apropie de soțul ei. 

”Știu eu ce-o să-i fac femeii. O să-i distrug. O să vadă ei”, a spus Șengul nervoasă.

Akif este extrem de supărat pe Kaan și îi spune că nu mai este fiul său, ba mai mult, nici nu mai are dreptul să calce în firma lui.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea s-a retras de pe platourile de filmare pentru a ajuta locuitorii din zonele afectate de cumplitele cutremure! Iată unde a fost surprinsă actrița Fadik Sevin Atasoy! „Vom depăși această durere împreună!” 

Lacrimile se preling pe fața lui Kaan, dezamăgit de decizia tatălui său. 

”De acum înainte să nu-l mai lăsați să intre în firmă”, a spus Akif.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nebahat își iese din minți, nu poate accepta că soțul său vrea să se căstorească cu o altă femeie, astfel distruge rochia de mireasă.

În urma accidentului Kaan ajunge într-o stare foarte gravă la spital. Tânărul se zbate între viață și moarte.

Nebahat, din gelozie și pentru a se răzbuna pe Akif, merge la cei trei frați pentru a le mărturisi cine este adevăratul criminal al tatălui lor. 

”Le voi spune că Akif le-a omorât tatăl”.

Rămâne de văzut dacă femeia va avea curajul să mărturisească ororile pe care fostul ei soț le-a provocat. 

Urmăriți un nou episod din serialul vostru preferat „Totul pentru familia mea”, în această seară, de la 20:00, la Kanal D.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Renumitul actor Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mână! „Nu pot ieși din casă”