Süsen trece prin momente cumplite. În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Fanii serialului ”Totul pentru familia mea” vor fi martori unor evenimente dramatice care se vor derula în viața tinerei Süsen, în noul episod al producției, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, transformare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță în cea mai recentă ședință foto

Süsen trece prin momente cumplite

În timp ce Ömer și Oğulcan caută disperați diamantul dispărut, pentru a o salva pe Süsen din mâinile infractorilor care au sechestrat-o, tânăra trece prin momente teribile.

Mama acesteia îi sare în ajutor fiicei sale iar Ömer apelează la sprijinul lui Akif pentru a-și salva iubita. Evenimentele se precipită între infractori și tinerii implicați fără voia lor în acest grav incident, iar Süsen va avea parte de o suferință fără margini.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Pe de altă parte, o șansă neașteptată îi dă ocazia lui Ömer, și întregii sale familii, să schimbe viață în bine, iar tânărul acceptă cu bucurie această oportunitate.

Citește și: Aslı Mavitan, actrița care joacă rolul Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată ce siluetă uluitoare are vedeta la cei 43 de ani

Preluând din nou frâiele Colegiului Ataman, Akif îi adună pe toți elevii liceului la un eveniment motivational insă, când Cansu și Aybike se întâlnesc, o nouă dramă urmează a le pune la încercare pe cele două tinere.

Nu ratați, în această seară de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.