Suspans, actiune si comedie la “Sabbagh in actiune”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Luni, 2 februarie, in cadrul principalului grupaj informative de Stiri, Christian Sabbagh a prezentat filajul si anihilarea unei grupari internationale de traficanti de heroina.

O operatiune demna de un film de actiune. Traficantii aduceau in tara, saptamanal, kilograme de droguri de mare risc, avand pe constiinta sute de vieti distruse, motiv pentru care judecatorii le-au dat ani grei de inchisoare tuturor celor implicati.

“Cine mai are nevoie de filme cand realitatea ne ofera adevarate super-productii?! In rolurile principale, fara voia lor, se afla traficantii de droguri, iar politistii nu au avut nevoie nici de scenaristi, nici de regizori.

Traficantii le-au oferit toate ingredientele: suspans, actiune, dar si multa comedie!”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Nu ratati in fiecare luni, in principalul grupaj informativ al zilei, rubrica “Sabbagh in actiune”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.