Suspans și emoții în Gala de duminică, 24 martie, în Casa iubirii! Virginia se va numără printre concurenții nominalizați spre eliminare! Aflați cum va reacționa Robi și ce se va întâmpla cu partenera lui, duminică, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2024, 21:00
video Foto(4)

Robi va da cărțile pe față în Gală! Tânărul nu ar pleca după Virginia dacă aceasta va fi eliminată! „De ce m-ar aștepta?” Aflați cum va reacționa concurenta, dar și care va fi verdictul Galei de duminică, 24 martie, de la 16:00 și 19:00, în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice, de provocări spectaculoase, dar și de multe tensiuni și răsturnări neașteptate de situație. După ce zilele trecute, Virginia și Robi au ajuns într-un punct critic al relației lor și păreau că se îndreaptă spre despărțire, în Gala de duminică, concurență va ajunge în pericol de eliminare alături de alți doi concurenți nominalizați și vor aștepta cu emoții uriașe verdictul serii adus de Andreea Mantea.

Robi va da cărțile pe față în Gala! Tânărul nu ar pleca după Virginia dacă aceasta va fi eliminată! „De ce m-ar aștepta?”

În ediția de Gală, din 24 martie, concurenții din Casa iubirii vor trece prin momente extrem de emoționante și pline de suspans, deoarece trei dintre ei vor ajunge în pragul eliminării. Printre cei trei nominalizați spre eliminare se va afla și Virginia, care va primi vestea cu demnitate și va aștepta cu încredere verdictul Galei.

Citește și: Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

În ciuda faptului că partenera lui se va află în pericol de eliminare, Robi va părea destul de resemnat și chiar indiferent de soarta Virginiei în cadrul show-ului. Mai mult decât atât, în clipă în care Andreea Mantea îl va întreba dacă le va cere colegilor lui să îl voteze la următoarea Gala pentru a fi eliminat, tânărul a răspuns că nu

va recurge la acest gest, ci își va continuă periplul în Casa iubirii, în căutarea jumătății ideale.

Robi va da de înțeles tuturor că despărțirea de Virginia este iminentă indiferent dacă ea ar mai rămâne sau în competiție. Și tot în gala de duminică, 24 martie, un alt concurent ce se va află printre cei trei nominalizați va fi și Andrei, care încă nu s-a apropiat de niciuna dintre fetele din emisiune.

Rămâne de văzut cine va fi al treilea concurent nominalizat spre eliminare, dar si cine va părăsi competiția, in cadrul Galei ce urmează.

Citește și: Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Andreea Mantea: Votați spre eliminare!

Bianca: Cu părere de rău, votul meu merge către Andrei!

Andreea Mantea: Robi, dacă Virginia va părăsi astăzi Casă iubirii, vei cere să fii propus la eliminare pentru a merge după ea?

Robi: După cum am zis, Virginia îmi este foarte dragă! E o persoană importantă pentru mine, dar nu aș cere!

Andreea Mantea: I-ai cere să te aștepte?

Robi: Nu! De ce m-ar aștepta?

Andreea Mantea: De drag!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?