Suspans și emoții în Gala din 3 martie! Julia, Marius și Alex au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2024, 20:57
julia, alex si marius casa iubirii Foto(4)

Julia, Alex si Marius sunt cei trei nominalizați din cea mai recentă Gală  

Sursa: Captură KANAL D

Emoții copleșitoare în Casa iubirii! Julia, Marius și Alex au fost nominalizați spre eliminare! Cine a părăsit emisiunea și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a adus în atenția telespectatorilor Kanal D, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și patru concurenți din sezonul anterior, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit să își caute în continuare perechea. Încă de la primele ediții concurenții au legat simpatii și au încercat să se cunoască mai bine, însă treptat s-au iscat și tensiuni generate de gelozii și invidii.

În cadrul Galei din această seară, Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenții aflați in Casa iubirii va părăsi emisiunea, deoarece nu va putea fi salvat de nimeni.

Emoții copleșitoare în Casa iubirii! Julia, Marius și Alex au fost nominalizați spre eliminare! Cine a părăsit emisiunea

Așa cum se întâmplă în fiecare Gala a emisiunii Casa iubirii și în această seară, concurenții au trecut prin emoții mari și suspans, deoarece au așteptat cu sufletele la gură să afle verdictul serii.

După ce fiecare concurent și-a exprimat votul pentru unul dintre colegii lor, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei nominalizați spre eliminare: Julia, Marius și Alex. De departe, pentru Julia nu au fost cele mai ușoare momente deoarece concurență s-a aflat printre cei nominalizați și săptămâna trecută și a trăit emoții uriașe.

Citește și: Virginia și Robi, primul date în afara platourilor de filmare! Dragostea s-a împletit perfect cu distracția! „Lasă-mă să te ating!” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat la munte

La un moment dat, Andreea Mantea a anunțat că tânăra este cea care se salvează și își va putea continuă periplul în cadrul show-ului matrimonial. În vreme ce Marius și Alex au fost nevoiți să mai aștepte. În cele din urmă, prezentatoarea emisiunii a anunțat că cel care va pleca acasă este Alex, iar Marius va rămâne în Casa iubirii pentru a-și caută în continuare jumătatea și să mai lupte pentru inima Aleyna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Aleyna spune lucrurilor pe nume: „Am simțit că Marius m-a înțeles mai bine decât Ștefan!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Întrebat ce a însemnat pentru el Casa iubirii, Alex a mărturisit că intrarea lui în cadrul show-ului va rămâne cu siguranță cea mai plăcută experiență din viața sa, chiar dacă nu a reușit să rezoneze cu nicio fată și le-a transmis foștilor lui colegi să fie fericiți și să își găsească perechea în emisiune.