Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2024, 00:48
video Foto(4)

Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, idile neașteptate, emoții puternice, întâlniri romantice în camera roșie, dar și multe tensiuni, controverse și răsturnări uluitoare de situație. Gala de duminică, 8 septembrie 2024, a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de multe momente tensionate și emoții teribile, deoarece toți concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul adus de Andreea Mantea despre cine va pleca acasă dintre cei trei nominalizați spre eliminare.

Cine sunt concurenții care au așteptat cu emoții uriașe verdictul Galei adus de Andreea Mantea

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă palpitantă și plină de emoții deoarece Andreea Mantea a anunțat încă de la începutul serii că va fi o Gala cu eliminare, iar concurenții au așteptat cu sufletele la gură să afle cine va pleca acasă.

Citește și: Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

După ce fiecare concurent și-a exprimat nominalizarea pentru unul dintre colegii săi, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei nominalizați spre eliminare: Casian, Francesca și Robi. Pentru frumoasa blondină nu au existat mari emoții deoarece aceasta a mărturisit că își dorește să plece și nu va regretă dacă va fi ea cea mai puțin susținută de public.

Cine a părăsit emisiunea Casa iubirii în Gala de duminică, 8 septembrie 2024

În cele din urmă, prezentatoarea emisiunii a anunțat că Francesca și Robi au fost cei salvați de voturile telespectatorilor, în vreme ce Casian va pleca acasă, spre marea lui dezamăgire deoarece își dorea să mai rămână în cadrul show-ului pentru a-și căuta jumătatea în continuare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Andreea Mantea: În această gală părăsește Casa iubirii concurentul care are cele mai puține voturi dintre cei doi... mai exact... Casian! Robi te poți întoarce la loc! Casian, pe scurt, cum a fost această experiență pentru ține?

Casian: Nu știu, nu pot să descriu în cuvinte... nu mă așteptăm! Per total, toate experiențele, toate emoțiile, sentimentele, nu mă așteptăm la foarte multe chestii, deși pot să zic că am experimentat destul de multe chestii!

Andreea Mantea: Ce notă i-ai da?

Casian: Zece! Zece plus!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.