Suspans si emotii in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: CINE a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si a parasit emisiunea! Cei doi concurenti nominalizati au asteptat verdictul cu sufletul la gura!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 feb 2020, 20:06
video Foto(4)

Momente triste pentru unul dintre concurentii din casa "Puterea dragostei", care a fost eliminat, in ciuda faptului ca se afla in casa doar de o saptamana.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Roxana si Livian, ca "Favoriti ai saptamanii", dar si pe Mariana si Darius, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

Citeste si: Philip de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de tatal sau, care ii este si antrenor in sportul pe care il practica de mic! Iata ce relatie frumoasa tata-fiu au cei doi!

Citeste si: Incredibil cum au fost surprinse concurentele de la "Puterea dragostei"! Totul s-a petrecut chiar la intrarea in hotelul in care sunt cazate in Istanbul!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Turcu, de ziua lui de nastere! Iata ce i-a transmis tanara iubitului ei! E dovada clara ca s-au impacat!

In cele din urma, Darius a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de alta parte, Roxana este cea care a câștigat cei 1500 de euro și a reusit sa isi protejeze casa si totodata sa primeasca titlul de lider suprem.

Iata ce reactii s-au starnit in platou:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.