Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși la Brașov! Bărbatul de 32 de ani și concubina sa sunt acuzați că l-au omorât pe bărbatul de 36 de ani și i-au îndesat trupul într-o valiză

Autor: Laura Macovei

Un bărbat de 32 de ani și concubina sa sunt principalii suspecți în cazul crimei de la Vaslui

Sursa: observator

Suspecţii principali în cazul crimei înfiorătoare din Pungeşti, Vaslui, au fost prinşi la Braşov. Este vorba de un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 27 de ani.

Cei doi sunt acuzaţi că ar fi omorât un bărbat de 36 de ani, i-au pus trupul într-o valiză şi l-au abandonat sub un pod.

Citește și: Crimă învăluită în mister în Vaslui: Cadavrul unui bărbat a fost găsit la marginea drumului, într-o valiză abandonată: „Avea genunchii îngrămădiți”

Motivele atacului rămân necunoscute, însă cert este că cei doi au părăsit comuna la scurt timp după ce camerele de supraveghere i-au surprins în timp ce transportau un troler pe străzile din localitate, la lăsarea nopţii.

Cei doi suspecți au fost prinși. Aceștia sunt cunoscuți recidiviști

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, când camerele de supraveghere din Pungeşti au surprins cuplul în timp ce cărau un geamantan prin comună. Se crede că suspecţii căutau un loc izolat pentru a ascunde cadavrul.

În cele din urmă, au abandonat valiza la marginea satului, lângă un pod, într-o zonă dens vegetată.

Cadavrul a fost acoperit cu buruieni şi a rămas nedescoperit timp de două zile, până când un localnic l-a găsit şi a alertat autorităţile printr-un apel la 112.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

„M-a sunat un prieten. Băi, vino că miroase urât rău de tot! Unde? Pe râpă. l-am tras o dată şi încă o dată. Mă, ce e? Şi îi spun că e om. Am zis că poate e un câine mort, o găină. Şi am văzut genunchiul îngrămădit acolo", povestește cel care a descoperit cadavrul, conform Observator.  

Poliţiştii şi criminaliştii au încercuit imediat zona şi au stabilit că trupul neînsufleţit aparţinea unui bărbat de 36 de ani din Onceşti, Bacău.

Cei doi suspecţi, locuitori ai satului Pungeşti, au fost identificaţi rapid datorită urmelor lăsate de geamantan pe pământ.

Citește și: Primele imagini cu suspecții crimei din Vaslui. Un bărbat și concubina acestuia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce târăsc geamantanul în care a fost descoperit cadavrul unui bărbat

Se pare că victima cunoştea cel puţin unul dintre suspecţi şi ambii sunt cunoscuţi ca recidivişti.

Ancheta continuă pentru a stabili circumstanţele exacte ale crimei şi rolul fiecăruia dintre suspecţi. Deocamdată, nu se ştie dacă femeia a participat activ la omor sau dacă doar a ajutat la ascunderea cadavrului. Cei doi nu au fost încă audiaţi.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală din Vaslui pentru autopsie, care va stabili exact cauza morţii. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 25 de ani de închisoare.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.