Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce au descoperit anchetatorii, la 11 de zile de când dentista Marina Gavril a fost ucisă în cabinet

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iul 2024, 10:23

Maricel Mihai, presupusul criminal al dentistei Marina Gavril, se consideră în continuare nevinovat

Sursa: Facebook

Suspectul principal în cazul crimei de la Brăila, Maricel Mihai, susține că este nevinovat, iar lipsa armei crimei și a telefonului mobil al victimei complică și mai mult situația.

Au trecut 11 zile de când Marina Gavril, un medic stomatolog respectat din Brăila, a fost ucisă cu sânge rece în propriul cabinet. Principalul suspect, un bărbat de 40 de ani, consideră că este nevinovat și vrea în libertate.

Mai mult, acesta este susținut de familie, care aprobă declarațiile acestuia potrivit cărora nu este vinovat de crimă.

Citește și: Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea

Principalul suspect a fost la o nuntă după 2 zile de la crimă

Maricel Mihai, aflat în prezent în arest preventiv, a contestat această măsură după câteva zile de detenție. Înainte de a fi arestat, suspectul a participat la nunta nepoatei sale, unde a petrecut alături de rude și prieteni fără a da semne că ar fi implicat în vreo activitate ilegală. Chiar și intervenția unui echipaj de poliție la petrecere, în urma reclamațiilor vecinilor privind zgomotul, nu a schimbat comportamentul acestuia.

„La casa tatălui lui spun că s-a găsit un briceag. Asta nu înseamnă că tatăl lui e bolnav săracul, are şi el un briceag, taie mâncare cu el. N-are niciun fel de leziune pe mână cumnatul meu. Nici atunci când l-au dus nu a avut nimic. Acum a trecut o perioadă, dar oricum îi rămânea semnul, nu are nimic, Medicina Legală de la Brăila ştie.

S-a distrat aici, a filmat, cum se filmează. Nu s-a spus absolut nimic, nu mi-a adus la cunoştinţă de crimă, absolut nimic", a spus cumnatul acestuia, potrivit Observator.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Arma crimei și telefonul victimei, de negăsit

În cursul zilei de joi, anchetatorii au efectuat percheziții atât la domiciliul lui Marcel Mihai, cât și la locuința mamei acestuia. În urma acestor acțiuni, au găsit un cuțit cu lama de 17 centimetri în casa mamei suspectului, dar nu este încă clar dacă acesta este arma crimei. Familia lui Mihai, cunoscută pentru un trecut infracțional stufos, susține că dovezile adunate de anchetatori sunt insuficiente pentru a-l incrimina.

Citește și: Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei

Lipsa armei crimei și a telefonului mobil al victimei reprezintă piedici majore în anchetă. Aceste elemente cheie ar putea oferi indicii esențiale despre autorul crimei și motivația acestuia. 

Ancheta este încă în plină desfăşurare şi nu este exclusă nicio variantă.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.