Suspectul principal în cazul crimei de la Sibiu a fost reținut de polițiști. De ce ar fi recurs bărbatul în vârstă de 28 de ani la gestul halucinant

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 iun 2024, 13:00

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost bătut până la moarte

Sursa: Facebook/ Oradesibiu.ro

Individul căutat în legătură cu crimă comisă în curtea unei biserici din Sibiu a fost capturat în ziua de Rusalii.

Update: După mai mult de 24 de ore de la tragica crimă petrecută în curtea unei biserici din Sibiu, eforturile susținute ale polițiștilor din zonă, care au analizat atent înregistrările de pe camerele de supraveghere, au dus la prinderea suspectului principal. Potrivit Antena3CNN, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani. Individul este audiat în aceste momente, urmând ca anchetatorii să stabilească de ce este acuzat și motivele pentru care ar fi recurs la acest gest.

O descoperire înfiorătoare a avut loc în curtea unei biserici din Sibiu, unde un trecător a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 40 de ani. Din primele informații, victima ar fi fost bătută mortal chiar în curtea bisericii, după ce a făcut o remarcă deplasată la adresa unei femei pe stradă. 

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost bătut până la moarte

Potrivit informațiilor furnizate de observatornews, bărbatul de 40 de ani a fost găsit mort în curtea bisericii Înălțarea Domnului din Sibiu, după ce își petrecuse seara bând cu doi prieteni pe o bancă.

Citește și: Cine este Alina, femeia care a fost găsită decedată pe bancheta din spate a unei mașini! Autorul crimei ar fi încercat să mascheze fapta cu un accident rutier

Când un cuplu a trecut prin zonă, bărbatul a făcut o remarcă jignitoare la adresa unei femei. Furios, partenerul acesteia s-a întors să-i ceară socoteală și a recurs la violență extremă pentru a-și face dreptate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Bărbatul de 40 de ani a fost doborât de o ploaie de lovituri, iar cei doi prieteni ai săi nu au fost cruțați nici ei de furia agresorului.

Potrivit sursei menționate anterior, amețiți de alcool și răniți, cei doi și-au abandonat prietenul fără să cheme ambulanța sau poliția. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit întâmplător de un trecător, care a alertat imediat autoritățile.

Agresorul este încă în libertate

Îngrijitorul bisericii susține că dormea în momentul comiterii crimei și a fost trezit brusc de sirenele ambulanțelor și ale mașinilor de poliție. Inițial, paznicul ar fi fost acuzat de fapta odioasă, însă acesta a negat totul.

"Au zis că eu l-am lovit! Zic: dom'le, nu vă supăraţi, până la dovada contrarie nu mă puteţi acuza că nu aveţi cum", a mărturisit paznicul, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în curtea unei biserici din Sibiu. Victima ar fi fost ucisă cu sălbăticie

Conform părintelui paroh, sistemul de supraveghere video din acea zonă fusese dezactivat intenționat cu câteva săptămâni în urmă.

Poliția colectează acum imagini de la alte camere de supraveghere din apropiere pentru a identifica făptașul, care momentan se află în libertate. Ofițerii afirmă că au deja un grup de suspecți.

"Oamenii vin aici ca să îşi găsească liniştea, nu să se ajungă chiar la crime. Asta e lipsă şi de credinţă şi de bun simţ şi de toate", a mărturisit preotul paroh, Vasile Popa, potrivit observatornews.