Sustinuta de milioane de romani din fata televizoarelor, Simona Halep a castigat aseara cel mai important turneu al carierei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Victoria de la Indian Wells ii aduce campioanei noastre un cec de peste noua sute de mii de euro, dar si admiratia intregii lumi!

A avut o revenire incredibila in meciul cu Ielena Iankovici, cand nimeni nu mai credea ca e posibil. Finala turneului n-a inceput deloc bine pentru campioana noastra. Simona a cedat primul set cu 6 la 2 si era in pericol sa piarda partida. Tenacitatea sportivei din Romania, dar si sfaturile antrenorului Victor Ionita au intors insa jocul! Pana la urma, Halep a castigat in trei seturi: 2-6, 7-5, 6-4!

Simona a mai avut parte de o incercare si dupa incheierea partidei.

De aceasta data, mai grea- trofeul are cateva kilograme bune. Primele ganduri ale Simonei au mers catre romanii care au incurajat-o: „ Va multumesc, prieteni pentru sprijinul acordat! Sunteti minunati si vreau sa va multumesc si va astept oriunde merg! ”, a spus sportiva.

##VIDEO134869##

Nu a uitat, insa, nici de fostul mare tenismen Ion Tiriac: „ Ii multumesc domnului Tiriac pentru ca m-a incurajat pe toata durata acestui turneu! ”.

Dupa victoria de aseara, care i-a adus 1000 de puncte, Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA dupa Serena Williams si Maria Sarapova. Constanteanca a primit peste 900.000 de dolari la Indian Wells si a trecut de 8 milioane de euro castigate din tenis de-a lungul carierei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Chiar daca inceputul de an i-a adus trei victorii extrem de importante, Simona Halep nu are timp de odihna.

Miercuri incepe turneul de la Miami, de asemenea de categorie Premier Mandatory. Simona este a treia favorita dupa Serena Williams si Maria Sarapova.

 

 

Taguri: