Sute de cai putere, adrenalina si emotii cat pentru un an intreg pentru Raluca Lazarut. Afla cum s-a distrat vedeta in vacanta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Indragostita de adrenalina, Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a participat pentru al doilea an consecutiv la Festivalul M de la Nurburgring.

Festivalul M aduce anual peste 250 000 de fani ai masinilor puternice, iar experienta pe legendara pista de la Nurburgring e pe lista de lucruri care trebuie traite a tuturor impatimitilor de adrenalina. Raluca Lazarut e la a doua experienta de acest gen, a fost atat de incantata de ce a trait la Nurburgring in 2013, incat a decis sa mearga din nou si anul acesta.

Vedeta Kanal D a avut ocazia nu doar sa conduca o masina care nu e inca pe piata si e mult asteptata de iubitorii de automobile, dar sa se si intreaca

cu piloti profesionisti.  A facut o plimbare cu elicopterul chiar deasupra circuitului de la Nurburgring, urmarind cursa propriu-zisa de sus, a vizitat padocurile deja celebre ale legendarei curse si chiar a stat in padocul celor de la BMW cand masinilor li se schimbau rotile, cand li se punea benzina sau cand se schimba soferul.

Dar momentul care a impresionat-o cel mai mult a fost cursa privata oferita de organizatori chiar pe Ring: “ Atunci am inteles de ce faimosul pilot Niki Lauda, considera circuitul prea periculos pentru Formula 1, e un traseu extrem de arogant chiar si pentru

profesionisti. Si in prezent, anual, in zilele de teste libere, isi pierd viata, in medie, 10 oameni. Deci adrenalina se traieste la maxim pe traseu
. A fost o vacanta nu doar foarte distractiva, dar extrem de interesanta si atipica. Cursa dureaza 24 de ore, iar zgomotul asurzitor al masinilor pe pista se aude oriunde ai fi, pe durata circuitului de la Nurburgring, e pata de culoare a evenimentului.
Festivalul M e una din acele experiente pe care nu le uiti usor, trebuie bifat o data in viata
”, ne-a povestit incantata stirista de la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.