Sute de manifestanți din Sankt Petersburg care protestau împotriva războiului au fost arestați. O femeie în vârstă de 77 ani se numără printre cei arestați

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 dec 2022, 01:50

Sute de manifestanți din Sankt-Petersburg care protestau împotriva războiului au fost arestați. O femeie în vârstă de 77 ani se numără printre cei arestați

Sursa: Captură YouTube

Sute de manifestanți au fost arestați la Sankt Petersburg ieri, 2 martie 2022, după ce au protestat împotriva războiului din Ucraina.

Mai mult de 350 de persoane au fost arestate la Sankt Petersburg ieri, pe 2 martie, după ce au protestat împotriva invaziei pornită de Vladimir Putin în  Ucraina . Printre cei arestați se numără și o activistă în vârstă de 77 de ani.

Sute de manifestanți au fost arestați în Sankt Petersburg din cauza protestelor împotriva invaziei Ucrainei

Peste 7.615 oameni au fost reţinuți în urma protestelor împotriva invaziei pornite de Vladimir Putin în Ucraina.

Războiul dintre cele două țări a ajuns în a opta zi, astăzi.

Citeste si: Războiul Rusia-Ucraina: Ce spune un ofițer american, fost consilier la Apărare: "Jocul e aproape gata, toate trupele ucrainene au fost înconjurate"

Mii de oameni au manifestat împotriva invaziei Ucrainei în mai multe oraşe din Rusia și nu au luat în seamă ameninţările poliţiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mai multe bănci rusești vor fi excluse din sistemul SWIFT pe fondul războiului pornit de Putin în Ucraina: „Este un semnal foarte clar pentru Putin”

Autorităţile nu acceptă manifestaţiile împotriva războiului dintre Rusia și Ucraina, astfel că protestanții au fost fie amendați, fie arestaţi, fie chiar încarceraţi.

Printre persoanele care au protestat miercuri seară la Sankt Petersburg se afla și o femeie în vârstă de 77 ani, artistă și activistă, Elena Osipova.

Aceasta a fost reținută de autoritățile rusești.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.