Sute de oameni nevinovati se lupta de cateva zile cu moartea. Ranitii  din clubul  Colectiv zac pe paturi de spital

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:42

133 de tineri nevinovati sunt sustinuti de rugaciuni fierbinti ale familiilor si prietenilor, care nici nu concep ca acestia sa nu se mai intoarca acasa.

La varsta la care intreg viitorul ar fi trebuit sa li se astearna in fata, victimele din clubul Colectiv se lupta din rasputeri pentru viata lor. Fiecare ora ce se scurge reprezinta o noua victorie pentru bietii tineri.

Au tras cu dintii sa scape din infern. Unii au reusit singuri, altii au fost scosi de pompieri sau de eroi precum Claudiu Petre, care si-au dat viata sa-i ajute pe ceilalti.

Printre toti acestia se afla si Cristi Filipescu, un tanar de 26, a carui mare pasiune este muzica.

Cristi este tobosarul unei formatii rock iar in seara groazei nu venise in club pentru a canta. Era responsabil cu sonorizarea, pe parcursul evenimentului. Se afla intr-un birou, separat de hala mare in care rasuna muzica. Avea grija ca totul sa iasa perfect. Asta pana cand si-a dat seama ce se petrece si a incercat sa se salveze.

A reusit sa supravietuiasca. Dorinta de a trai a fost mai mare decat forta mortii. Acum se afla internat intr-un spital din capitala si lupta in continuare pentru viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colegii de trupa abia asteapta sa-l vada inapoi la tobe.

Nici nu concep ca tanarul sa nu fie in continuare parte a formatiei, trag sperante ca starea lui de sanatate sa se schimbe in bine.

133 de suflete ranite si de visuri distruse. Si alti 32 de tineri pe a caror scena a vietii cortina a cazut definitv. Asta a lasat in urma tragedia de acum 4 zile. Iar urmarile au lasat rani adanci in inima unui intreg popor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.