Sute de șoferi au rămas fără permis în Sâmbăta Mare. Șoferii au fost surprinși de raziile polițiștilor

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 ian 2024, 00:25

Sute de șoferi au rămas fără permis în Sâmbăta Mare

Sursa: Pexels.com

Sâmbăta Mare a fost o zi specială pentru credincioși. Aceștia au mers la biserică pentru a lua Lumina Sfântă, însă acest lucru le-a cauzat mai multe probleme șoferilor.

Chiar dacă Sâmbăta Mare a fost o zi cu mare însemnătate pentru credincioși, iar mulți dintre ei au mers cu mașina până la cea mai apropiată biserică pentru a lua Lumina Sfântă, sute de șoferi au rămas fără permis.

Citește și: Ce trebuie să facem cu lumânarea de la Înviere? „Aceasta nu este o lumânare obişnuită, ci una care a purtat lumina sfântă de la Ierusalim”

Sute de șoferi au rămas fără permis în Sâmbăta Mare

Peste 500 de șoferi au rămas fără permis în Sâmbăta Mare, zi ce a fost sfântă pentru mulți români și ghinionistă pentru alții. Polițiștii au surprins sute de șoferi, raziile acestora provocând câteva probleme grave acestora. Pentru a ase asigura că toate lucrurile merg conform planului și normal, polițiștii au ieșit în stradă.

Peste 500 de șoferi au fost sancționați dur de polițiștii de pe stradă, iar din diferite motive, aceștia au rămas fără permis de conducere. Pe lângă aceste sancțiuni dure, polițiștii au semnalat și alte sute de infracțiuni. Polițiștii au ieșit pe străzi, iar în nici 24 de ore, peste 4.000 de evenimente au fost sancționate. Peste 3.000 au fost pentru a menține ordinea publică, în timp ce restul de 1.000

au fost urgențe. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Peste 500 de șoferi, mai exact 518 oameni au rămas fără permis de conducere, 56 din cauza consumului de alcool la volan, 16 din cauza depistării consumului de droguri la volan, iar 191 de certificate de înmatriculare au fost retrase. 

Citește și: Un tânăr a decedat strivit de propriul ATV. Incidentul mortal a avut loc în Sâmbăta Mare

Mii de infracțiuni au avut loc de Paște

Deși această perioadă este considerată sfântă, credincioșii sărbătorind Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, acest lucru nu i-a oprit pe oameni să facă zeci de infracțiuni. Polițiștii au fost nevoiți să răspundă în această perioadă la aproape 800 de posibile infracțiuni, dintre care 26% au fost din oficiu. 

Chiar dacă a fost Sâmbăta Mare, românii au primit sancțiuni, 33 de persoane au fost puse sub măsuri preventive, 176 de persoane au comis infracțiuni penale, iar 10 oameni ce au fost urmărite național și internațional au fost descoperiți în

această noapte sfântă din an. 

Citește și: Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Sursa: spynews.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.