Sute de straini au petrecut in inima muntilor din Maramures VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 06:45

In loc de rochii elegante si pantofi cu toc de aceasta data doamnele, desi venite tocmai din Franta, au ales tinute sport pentru a dansa vals in inima muntilor.

 Pare incredibil cum la o mie de metri altitutide,chiar in mijlocul padurii, turistii au avut parte de un spectacol de muzica clasica. Turista din imagini a venit special pentru acest eveniment organizat in Parcul Natural Muntii Maramuresului.Si nu a fost singura, zeci de turisti straini si romani au fost incantati de ideea de a asista la un astfel de spectacol interactiv

In timp ce unii au dansat, altii au filmat sau au fotografiat.Domnul
din imagini,pare vrajit de cei patru muzicieni. Cei mai multi dintre turistii straini au fost incantati de Maramures.Si pentru artistii care au dat specatcol,natura i-a energizat.

Seara s-a incheiat insa, asa cum era si normal, cu o invartita din Maramures, ca doar turistii trebuie sa invete sa danseze si in stil romanesc.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.