Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu în rulota sa, pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2023, 14:08
Foto(4)

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în cele mai nostime ipostaze în rulota sa, pe platourile de filmare! „Iată vremea de azi! De ce se întâmplă mereu asta când se filmează în aer liber?”

Ahu Yağtu face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a reușit să fascineze publicul cu multe roluri care i-au adus succese notabile și au propulsat-o printre cele mai apreciate vedete ale momentului. Chiar dacă a devenit mai întâi cunoscută ca fotomodel, treptat Ahu s-a îndrăgostit iremediabil de actorie și s-a dedicat acestui domeniu, ajungând acolo unde și-a propus.

Cea mai recentă producție din care a făcut parte și care i-a adus un mare succes în carieră este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Suzan. De curând, renumită actrița Ahu Yağtu a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video în care a fost surprinsă chiar în rulota sa, pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu

Ahu Yağtu a venit pe lume în anul 1978, în orașul Izmir, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație de seama și s-a bucurat de cele mai bune condiții pentru a studia și a deveni ceea ce și-a dorit. În perioada liceului, superba Ahu a început să cocheteze cu modelingul devenind rapid un fotomodel de succes și celebru în breaslă.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă pe teren, în plină campanie de ajutorare a sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj tulburător a transmis celebra actriță Ahu Yağtu! „Voi încerca să fiu cu ei cât de mult pot”

Treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele ei vis de a ajunge o actriță de renume. Astfel, aceasta a hotărât că în anul 1994 să se înscrie la o școală privată de teatru pe care a absolvit-o cu brio, devenind o actrița cu drepturi depline. Iar în anul 2001, Ahu Yağtu a fost cooptată în primul ei proiect, serialul intitulat 90-60-90, care i-a deschis calea către carieră de strălucită de astăzi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de viața profesională, talentată actrița a încercat să își clădească și pe plan personal o viață frumoasă și fericită, însă soarta nu i-a surâs, deoarece a divorțat de primul soț, avocatul Doğan Akçura, după doar cinci ani de căsnicie, iar apoi a încercat să își refacă viață alături de celebrul actor Cem Yilmaz, însă nici acest mariaj nu a funcționat, divorțând după doar un an de la căsătorie, în ciuda venirii pe lume a fiului lor.

De atunci renumita actriță nu și-a mai refăcut viața și s-a dedicat trup și suflet fiului ei și carierei sale.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță!

Recent, Ahu Yağtu și-a surprins fanii cu o apariție uluitoare în mediul virtual.

Îndrăgită actrița a publicat pe Instagram un scurt clip video în care a fost surprinsă în rulota ei, pe platourile de filmare, plângându-se că vremea nu a fost prielnică și a fost nevoită să sufere din cauza frigului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.