Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă pe teren, în plină campanie de ajutorare a sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj tulburător a transmis celebra actriță Ahu Yağtu! „Voi încerca să fiu cu ei cât de mult pot”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2023, 15:57
video Foto(6)

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în mijlocul sinistraților din zonele afectate grav de cumplitele cutremure din Turcia! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță îmbrățișând copiii necăjiți! „Doamne, ce fel de legătură este aceasta, ce fel de dragoste este aceasta”

Ahu Yağtu se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia. Deși a devenit celebra mai întâi că un fotomodel de succes, treptat Ahu a decis să nu renunțe definitiv la marele ei vis de a deveni actrița și s-a reorientat către prima ei pasiune, actoria și a început să primească propuneri de a juca în producții de succes. Cel mai recent proiect din care a făcut parte și care i-a adus o mare reușită pe plan profesional a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Suzan.

De curând, celebra actrița Ahu Yağtu și-a făcut apariția în mijlocul sinistraților din zonele afectate de teribilele cutremure.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă pe teren, în plină campanie de ajutorare a sinistraților din Turcia

Ahu Yağtu are 44 de ani și pe lângă faptul că este o actrița de succes, este și o mămică devotată și iubitoare și are o relație specială cu fiul ei, Kemal, pe care îl adoră.

Tocmai de aceea, îndrăgită actrița nu a putut să rămână indiferență la necazul oamenilor și mai ales la suferință copiilor care au rămas pe drumuri în urmă devastatoarelor cutremure din Turcia și sunt nevoiți acum să trăiască în condiții dificile în corturi.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu!

De curând, celebra Ahu Yağtu s-a alăturat unei ample campanii de ajutorare a sinistraților din cea mai afectată zona Kahramanmaras. Această a fost profund impresionată de copiii care i-au întâmpinat cu multă afecțiune și căldură în semn de mulțumire pentru ajutoarele oferite. Actrița a publicat pe contul ei de socializare un mesaj tulburător despre experiență trăită recent, dar și câteva imagini emoționante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am fost pentru prima dată la Kahramanmaras. Am avut șansa de a vizită 4 amplasamente diferite de corturi. Scopul nostru a fost să le ridicăm copiilor noștri puțin moralul, în timp ce noi încercam să le ridicăm moralul, ne-am trezit într-un cerc de dragoste și compasiune de îndată ce am intrat în tabere. Doamne, ce fel de legătură este această, ce fel de dragoste este această.

Ei au fost cei care ne-au înveselit cu faptul că nu îmi lăsau niciodată mâna în timp ce mă priveau în ochi, așteptarea lor plină de speranță, răbdarea și pozitivitatea lor la această vârstă. Se dovedește că se pot vărsa lacrimi de fericire și tristețe în același timp. Nu voi uită niciodată acea zi în Maraș pentru tot restul vieții mele. Voi încerca să fiu cu ei cât de mult pot.
Vă mulțumesc foarte mult că m-ați inclus în această lucrare. Mult succes! Vom merge din nou, o vom face din nou! Binele va învinge până la urmă!”,
a scris actrița Ahu Yağtu, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță!