Sylvester Stallone in stare de SOC! Primele declaratii dupa moartea fiului sau: "Este o pierdere agonizanta"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 23:05

Sylvester Stallone a declarat pentru TMZ ca este devastat de moarte fiului sau Sage Stallone si isi doreste sa se opreasca speculatiile din presa cu privire la acest subiect.

"Aceasta este o pierdere agonizanta pe care o vom resimti tot restul vietii. Sage a fost primul nostru copil si centru universului si va rog din tot sufletul sa avem putin respect pentru memoria fiului meu, in asa fel incat acesta sa se odihneasca in pace", a declarat Sylvester Stallone.

 

Sage in varsta de 36 de ani a fost gasit mort in casa lui din Hollywood si pentru ca in locuinta acesta s-au gasit mai multe flacoane de medicamente s-a banuit ca decesul acestuia a survenit in urma abuzului de pastile Cu toate acestea avocatul

actorului Sylvester Stallone sustine ca Sage nu era dependent de medicamente sau droguri si consuma bauturi alcoolice foarte rar.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Fiul actorului urma sa se casatoreasca in numai cateva zile si de aceea ipoteza sinucideri este foarte neclara.

Sylvester Stallone, in varsta de 66 de ani este in stare de soc dupa ce a aflat de decesul fiului sau din prima casnicie.

Sursa: TMZ

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.