Sylvester Stallone la 66 de ani. Cum l-a afectat pe "Rocky" trecerea timpului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 23:25

Sylvester Stallone si-a aratat forma fizica de invidiat intr-o vacanta pe care o petrece alaturi de sotia sa si de cele trei fiice ale lor, la doar cateva saptamani dupa moartea fiului sau.

La doar cateva saptamani dupa moartea fiului sau, la 36 de ani, actorul si-a luat sotia si cele trei fiice intr-o vacanta in sudul Frantei, ocazie cu care vedeta si-a aratat forma fizica de invidiat, chiar daca are 66 de ani. Se pare ca Stallone si sotia acestuia, Jennifer Flavin (43 de ani), sunt impatimiti ai salii de gimnastica, forma lor fizica fiind una extrem de buna.
Cei doi au mers in sudul Frantei cu fiicele lor, Sophia (16 ani), Sistine (14 ani) si Scarlet (10 ani), scrie Daily Mail.

Familia Stallone a inchiriat un iaht pentru aceasta vacanta, printre distractiile favorite fiind plimbarile cu jet-ski-ul.

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort pe 13 iulie in domiciliul sau de la Hollywood. Sage era fiul lui Sylvester din relatia cu fosta sotie, Sasha Czack.
Site-ul TMZ a sustinut ca Sage Stallone a fost gasit mort dupa patru zile de cand a survenit decesul, insa avocatul si prietenul lui, George Braunstein, a precizat ca actorul a postat poze pe Facebook cu 17 ore inainte sa inceteze din
viata. Camera lui Sage era plina de cutii de bere goala, mucuri de tigara si mancare stricata.