Sylvia a incalzit atmosfera in bucataria lui Antonio Pasarelli: "Pentru mine, orice tine de bucatarie este o excentricitate!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:38

Cantareata Sylvia a reusit sa il farmece si pe bucatarul emisiunii "Ce gatim azi?" cu look-ul ei si mai ales ca si-a pus un tricou fara sutien.

 Sylvia a fost invitatul special de astazi al lui Antonio Pasarelli la emisiunea "Ce gatim azi?" Roscata a venit imbracata lejer, insa a reusit sa incinga atmosfera din platou datorita tricoului alb pe care l-a purtat fara sutien.

Sylvia a marturisit ca nu este deloc experta in ce priveste bucataria si mai ales ca pana de curand nu a preocupat-o deloc gatitul: "Mai nou, am inceput sa gatesc tot soiul de excentricitati.
Pentru mine orice din bucatarie este o excentricitate. Am inceput sa fac pui cu gorgonzola, salate..insa nu stiu, nu imi place si nici nu vreau sa invat sa fac ciorba de loboda sau sarmale.
Urmareste de luni pana vineri de la ora 9:00 dimineata cele mai ingenioase retete prezentate d eexpertul in bucatarie Antonio Pasarelli!