Sylvia a vorbit pentru prima data despre lupta cu depresia. Cu lacrimi in ochi, artista povesteste despre cea mai neagra perioada din viata ei: "In interiorul meu se ducea o lupta. Ma simteam pierduta. Am vrut sa..."

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:03

Cosmarul pentru Sylvia a inceput in urma cu 4 ani, cand se simtea trista, singura si incepuse sa-si piarda increderea in sine.

"Nu puteam sa ma privesc in oglinda. In interiorul meu se ducea o lupta. Nu intelegeam de ce nu mai vad lucruri pozitive in nimic. Am inceput sa ma mint pe mine, ca e o stare si o sa treaca. M-am simtit pierduta. Voiam sa-mi schimb viata, dar n-am stiut de unde sa incep. La inceput imi era rusine sa vorbesc despre starea mea. In primul rand aveam o nevoie sufleteasca de a fi acceptata asa cum sunt.

Mi-a trebuit mult timp sa-mi dau seama cine sunt de fapt", a declarat Sylvia pentru WOWbiz.


Intrebata de cea mai mare durere peste care a reusit sa treaca, Sylvia a declarat, cu lacrimi in ochi, ca nu poate inca vorbi despre asta.

"Nu ma simt pregatita sa spun care este cea mai mare durere pe care am reusit sa o vindec. Am avut perioade in care m-am simtit un om mediocru.

Nimic din trecutul meu nu mi se parea suficient.

Am inceput sa fiu din nou recunoscatoare pentru ceea ce sunt. Aveam o parere destul de proasta despre multe perioade din viata mea", a mai declarat Sylvia.


Acum, Sylvia s-a regasit, povesteste cu voce tare prin ce a trecut si vrea sa-i ajute pe cei din jur sa treaca mai usor peste probleme pe care le intampina.


"Sper sa va dau cat de curand vestea. Mi-as dori sa raman insarcinata", a mai declarat Sylvia in momentul in care a fost intrebata despre viata personala si planurile  de viitor.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii