Tablou de familie! Murat Yıldırım, Iman Elbani și bebelușul lor! Iată cum și-a sărbătorit celebra actriță prima aniversare alături de fiica ei, Miray! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 oct 2022, 14:23

Murat Yıldırım si Iman Elbani, cei mai fericiți părinți

Sursa: Instagram Murat Yıldırım

La mulți ani, Iman Elbani! Aceasta și-a sărbătorit recent prima aniversare în rolul de mămică! Iată cum a fost surprinsă actrița alături de soțul ei și de micuța lor, Miray! 

Celebrii actori Murat Yıldırım (42 de ani) și Iman Elbani (39 de ani) au devenit de curând părinți și sunt extrem de fericiți și împliniți. Cei doi soți își doreau de mulți ani că acest minunat vis să li să împlinească și au așteptat cu speranța în suflet că totul va deveni realitate. După o îndelungată așteptare, Murat Yıldırım și Iman Elbani au devenit părinții unei fetițe superbe, căreia i-au ales numele Miray. 

Tablou de familie! Murat Yıldırım, Iman Elbani și bebelușul lor

Murat Yıldırım și Iman Elbani s-au căsătorit în anul 2016 și de atunci au format unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. Deși și-au dorit încă de atunci să devină părinți cât mai rapid, marea minune s-a produs abia anul acesta. 

Citeste si: La mulți ani, Murat Yıldırım! Cum a fost surprins protagonistul serialului Ramo, de ziua lui de naștere! Iată ce surprinză i-a pregătit superba lui soție, Iman Elbani!

În luna august presa din Turcia a anunțat că frumoasa actrița Iman Elbani este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Iar pe 10 octombrie, cei doi actori au devenit părinții unei fetițe superbe căreia i-au ales prenumele Miray și le-a adus fericirea supremă și marea împlinire de a formă cu adevărat o familie.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După doar zece zile de la naștere, celebra actrița Iman Elbani și-a sărbătorit ziua de naștere, prima aniversare în postura de mămică. Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, cel mai fericit tătic a publicat pe contul lui de Instagram un scurt filmuleț în care și-a surprins soția cu un minunat tort.

Celebrul actor o ține mândru pe fiica lui în brațe și îi face cele mai calde urări soției sale.

Citeste si: Fericire supremă în familia celebrului Murat Yıldırım, eroul serialului Ramo! „În sfârșit s-a născut fiica noastră! Suntem foarte fericiți” Iată ce prenume superb au ales actorii Murat Yıldırım și İman Elbani pentru fetița lor!