Tacerea e de aur! Andrei Placinta n-a scos o vorba in fata judecatoarei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:13

Si pare ca aceasta zicala a ajuns si la urechile lui Andrei Placinta.

Astazi, tanarul judecat pentru tentativa de omor, a tacut chiar si in fata judecatorilor, unde ar fi trebuit sa vorbeasca. Nu a scos o vorba, si si-a lasat numai avocatul sa amane procesul. Situatia insa nu a incantat-o deloc pe judecatoarea cauzei. Asa ca i-a pus in vedere scurt si la obiect ca nu are de gand sa mai amane dosarul si ca data viitoare sa se prezinte pregatit si el si avocatul.

Din nou liniste… Insa ceea ce s-a intamplat in 2010 ramane bun facut.Pentru acel incident, Andrei Placinta a fost condamnat la 4 ani si jumatate de inchisoare. Astazi trebuia sa se judece recursul tanarului. Se pare insa ca acuzatul are o temere, de a tras atita cu dintii de o amanare.

Urmatorul termen a fost stabilit in noiembrie. Iar de data aceasta va fi probabil si ultimul.
Judecatorii Inaltei Curti sunt cei care vor decide definitiv daca Andrei Placinta va sta sau nu dupa gratii pentru incidentul din 2010. Intre timp, insa barbatul pe care l-ar fi calcat cu masina a decedat, iar fosta sa prietena si-a retras plangerea facuta…

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

 

Taguri: