"Taci!" Giuly și Larisa, din nou la cuțite. De la ce a pornit totul? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, sâmbătă, 30 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mar 2024, 19:00
video Foto(5)

 Giuly și Larisa au un nou conflict în Casa iubirii, sâmbătă, 30 martie. Ce mai au de împărțit cele două concurente?

Giuly și Larisa, din nou la cuțite

Fanii emisiunii ''Casa iubirii'' au parte de o nouă ediție incendiară, sâmbătă, 30 martie, în care conflictele plutesc în aer. În casa fetelor se schimbă atmosfera, după ce Giuly și Larisa încep să-și spună replici acide.

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de sâmbătă. Discuțiile dintre Giuly și Larisa se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerele scot la iveală detalii șocante despre ele. 

Robert: "Întrebare finală, nu crezi în mine și Giuly?"

Larisa: "Nu mă interesează!"

Giuly: "Stai puțin! Nu cred că ar mai trebui ca ăsta să fie un subiect!"

Robert: "Giuly, ești puțin supărată?"

Giuly: "Nu, dar spun ceea ce s-a întâmplat."

Între timp, Alin încearcă să afle cum se simte Larisa, iar în momentul în care tânărul încearcă să aibă o conversație cu aceasta, Giuly intervine, motiv pentru care blondina se enervează.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Alin: "Larisa, tu ce faci, ești bine?"

Larisa: "Da, tu ce faci?"

Alin: "Ieri m-am cerut la cameră să vin să-ți fac o surpriză, ți-am gătit..."

Larisa: "Scuză-le pe ele două."

Giuly: "Ce am spus, Larisa? Te-am deranjat cu ceva?"

Larisa: "Hai, taci! Robert, ce ai de spus?"

Citește și: Giuly și Robert, planuri mari de viitor! Cei doi concurenți își doresc să locuiască împreună: "Putem ajunge oriunde!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 30 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.