Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului Ulaş Tuna Astepe!

Autor: D.I.
video Foto(6)

Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori turci din tanara generatie.

Chipesul Ulaş Tuna Astepe, in varsta de 31 de ani, a avut o copilarie dramatica, iar la 11 ani a fost la un pas de moarte, in timpul unui mare cutremur din anul 1997.

Si tragediile din viata lui actorului Ulas Tuna nu s-au oprit aici. La nici cinci ani dupa tragicul eveniment, Ulaş Tuna Astepe s-a aflat, din nou, la grea incercare.

Impreuna cu fratele sau mai mare au avut de indurat alte suferinte: si-au pierdut tatal si, ulterior, mama. De atunci, pana la varsta maturitatii, Ulaş Tuna a ramas exclusiv in grija fratelui sau, care s-a dovedit a-i fi <mama si tata>.

„Datorita pierderii timpurii a tatalui, si ulterior a mamei, fratele meu a preluat <controlul>, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau, economice si morale.

Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost <umplut> de catre fratele meu mai mare”, spune actorul.

Insa in acelasi timp, cei doi frati au ramas in grija unei matusi, pe care au iubit-o ca pe o mama si careia i-au purtat un mare respect. Matusa Nevin le-a fost mereu alaturi in toate momentele importante din viata lor si i-a sprijinit mereu.


Ulaş Tuna Astepe a acceptat provocarea de a juca rolul neinfricatului Tahir Kaleli, protagonistul serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, productia de care a facut furori atat in Turcia cat si peste
hotare.

Ulas Tuna Astepe este personajul principal masculin, din productia „Lacrimi la Marea Neagra”, cel care va deveni erou pentru frumoasa Nefes Zorlu (rol interpretat de Irem Helvacıoğlu) care, datorita suportului acestuia si iubirii pe care i-o poarta, se va transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Daca in cadrul serialului "Lacrimi la Marea Neagra", Ulas Tuna Astepe traieste o fascinanta poveste de iubire in pielea personajului Tahir, cu frumoasa Nefes, in viata reala, celebrul actor este indragostit lulea de frumoasa Cansu Baydar.

Cei doi au o relatie de aproape trei ani si se indreapta cu pasi repezi spre un posibil mariaj. Desi au incercat sa fie discreti cu viata lor personala, jurnalistii au descoperit totul despre relatia lor.

Iata cum au fost surprinsi, recent, intr-un restaurant:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.